Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tesz ilyen megjegyzést ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz ilyen megjegyzést ha?

Figyelt kérdés

Utazasi ajandekkartyat gondoltam ajándékba szüleimnek.

Mondtam ezt barátnőmnek is, mit szól hozzá.

Erre azt mondta tök jó..mindenki utazik csak mi nem..

Ebben nincs igaza mert hiába tervezek akár csak egy sima hétköznapi programot is, nem akar jönni.. akkor minek tesz most megjegyzést?

tegnap 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

És szerinted az valami rohadt nagy pozitívum, hogy úgy kíséred el, hogy utálsz ott lenni? Amúgy ennél szánalmasabb programot el se tudok képzelni. Mit csináltok ott, nézitek a filléres gagyi cuccokat? Fél évente egyszer?

Ezen kívül milyen programokat szoktatok csinálni? Elmentek a Tescóba? A nyaralás a járdaszigeteken volt?

Amúgy meg: lehet, hogy pont azért menne utazni, mert a nyaralás alatt javult köztetek a kapcsolat. Elképzelhető, hogy inkább erre az érzésre vágyik. Mi más olyankor, mint otthon?

Jajj, bocsi, ne haragudj! Elfelejtettem, hogy te ezeket nem tudhatod, hiszen ti nem álltok egymással szóba.

tegnap 22:33
 12/14 A kérdező kommentje:
De amikor meg felvetem hogy menjünk el vasárnap akkor nem, mert a vasárnap az alvasról szól..
tegnap 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utazás több napos, nem egy vasárnap! Odautat kipihenni, pár nap városnézés, programok stb. aztán hazautazás és azt is kipihenni.
ma 08:54
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj, hogy te nem fogod fel, milyen az, mikor valaki dolgozik és elfárad, és pihenni IS szeretne.

Vagy direkt akkor és olyan programokat vetsz fel, amire tudod, hogy nemet fog mondani. Csak hogy elmondhasd, hogy te hívtad, de ő nem akar.

Egyedül se mész, te se, szóval pont ugyanúgy poshadsz a lakásban. Semmi jogod ugyanezért őt bírálni, meg őt okolni.

ma 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!