Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz ilyen megjegyzést ha?
Utazasi ajandekkartyat gondoltam ajándékba szüleimnek.
Mondtam ezt barátnőmnek is, mit szól hozzá.
Erre azt mondta tök jó..mindenki utazik csak mi nem..
Ebben nincs igaza mert hiába tervezek akár csak egy sima hétköznapi programot is, nem akar jönni.. akkor minek tesz most megjegyzést?
És szerinted az valami rohadt nagy pozitívum, hogy úgy kíséred el, hogy utálsz ott lenni? Amúgy ennél szánalmasabb programot el se tudok képzelni. Mit csináltok ott, nézitek a filléres gagyi cuccokat? Fél évente egyszer?
Ezen kívül milyen programokat szoktatok csinálni? Elmentek a Tescóba? A nyaralás a járdaszigeteken volt?
Amúgy meg: lehet, hogy pont azért menne utazni, mert a nyaralás alatt javult köztetek a kapcsolat. Elképzelhető, hogy inkább erre az érzésre vágyik. Mi más olyankor, mint otthon?
Jajj, bocsi, ne haragudj! Elfelejtettem, hogy te ezeket nem tudhatod, hiszen ti nem álltok egymással szóba.
Az a baj, hogy te nem fogod fel, milyen az, mikor valaki dolgozik és elfárad, és pihenni IS szeretne.
Vagy direkt akkor és olyan programokat vetsz fel, amire tudod, hogy nemet fog mondani. Csak hogy elmondhasd, hogy te hívtad, de ő nem akar.
Egyedül se mész, te se, szóval pont ugyanúgy poshadsz a lakásban. Semmi jogod ugyanezért őt bírálni, meg őt okolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!