Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, lányoknál, hogy társkeresésnél, vagy kapcsolatban megjegyzést tettek a melledre, hogy túl kicsi/nagy, esetleg nem tetszett a férfinak?

Figyelt kérdés
Még sosem találkoztam ilyennel. Nincsenek nagyon hatalmas melleim, de bőven átlag feletti mérettel rendelkezem, és a férfi, akivel eddig csak interneten beszélgettem, kijelentette, hogy ő a nagyon pici melleket szereti, és én nem vagyok az esete. Volt már veletek hasonló? Van ilyen, hogy egy mellméret miatt nem akar valaki ismerkedni?
szept. 16. 11:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%

Biztos van.

Őszinte leszek, nekem nagy és lóg, és nagyon értékelném, ha ezt elmondaná minden előtt. Nem csak megszánt, megdugott, aztán a haverjaival röhög rajtam.

szept. 16. 11:12
 2/32 anonim ***** válasza:
61%
Megteheti nyugodtan a férfi hogy a mellméret miatt nem ad esélyt ugyanúgy mint a nő a farokméret miatt pl. Nincs ebben semmi, nem egymást kerestétek. Képzeld el, hogy veled lenne és közben a más mellméretű nőkre csurogna, vagy rá akarna szedni műtétre. Inkább díjazd az őszinteségét és lépj tovább.
szept. 16. 11:34
 3/32 gergelice16 ***** válasza:
27%
Vannak ilyen emberek. Nem szabad velük foglalkozni.
 4/32 anonim ***** válasza:
18%
Nem sok ilyen van. Engem a mellek kevesbe izgatnak. Inkabb a combok es a fenek.
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét ismerkedésnél nem, mert általában már akkor jutunk el az ismerkedésig, ha az illetőnek tetszem eléggé (és nem hótt hülye - nekem pl. lóg a mellem, aminél az én méretemnél abszolút van esély). De fórumhozzászólások alapján látom, hogy vannak emberek, akiknek valamilyen külső oknál fogva nem tetszenek emberek... ez lehet a szőke haj, magasság, narancsbőr stb, és igen, így lehet a mellméret is pl.
szept. 16. 11:36
 6/32 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, ezen mit kell fennakadni.

Ha mondjuk kék szemű lennél, őneki meg a barna szeműek lennének az esetei - kb. ugyanaz a helyzet. Nem egymást keresitek, ez a lényeg.

szept. 16. 11:37
 7/32 anonim ***** válasza:
80%
Én sem értem mit kell ebből ügyet csinálni. Az én pasim megmondta kerek perec, hogy imádja a fekete hajú nőket és mivel olyan vagyok összejött velem. Mindenki azzal van együtt normális esetben akihez vonzódik. Jól tette, hogy nem használt ki és valós indokot osztott meg veled, nem a rizsás szöveget dobta be.
szept. 16. 11:40
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akármennyire is rossz ez, ne felejtsd soha, hogy ez nem rólad szól, hanem ezek az ő, tőled független preferenciái.
szept. 16. 11:43
 9/32 anonim ***** válasza:
0%
Soha a büdös életben nem vot ez probléma. Szinte minden barátnőmnek volt eleinte valami problémája a cicijével; túl kicsi, túl nagy, túl csálé... Beleértve engem is, szerintem az enyém túl lógós. Ennek ellenére soha senkitől nem hallottam egy olyat sem, hogy ne tetszett volna egy férfinak élőben. Persze vannak preferenciái mindenkinek, de hát istenem, ezért nem fog senki sem kidobni az ágyából, elvégre azért a legdurvábban csalóka pushup-os melltartó esetén sem lesz teljesen más a helyzet mint ami valójában. Az AA-s kosarú lány nem fog élőben Jessica Rabbitnek tűnni, sem fordítva, max egy picit lehet ebben javítani.
szept. 16. 11:44
 10/32 anonim ***** válasza:
44%

"Ennek ellenére soha senkitől nem hallottam egy olyat sem, hogy ne tetszett volna egy férfinak élőben"

Hát az, hogy nőként nem halljuk... azért kíváncsi vagyok, más pasiknak bevallják-e, vagy a fejükben attól még simán ott a gondolat, hogy ha jön egy szebb cici, ez megy a kukába.

szept. 16. 11:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!