Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkozgatok egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozgatok egy pasival egyiknap elmentünk kirándulni majd ott volt egy megjegyzése hogy legközelebb Kecskemétre megyünk(szülővárosába).Erre mire célzott?Ugye nem arra,hogy be akar mutatni a szüleinek?ők ott laknak,de én nem akarok találkozni velük

Figyelt kérdés
Amúgy semmit nem reagáltam a megjegyzésre,úgy tettem mintha neg se hallottam volna.

2024. aug. 17. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Lehet,hogy csak meg akar mutatni ott ezt-azt. Legyél vele egyenes és kérdezz rá.
2024. aug. 17. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
reagálni kellett volna és megkérdezni. Találgatások, meg jóslások helyett.
2024. aug. 17. 14:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van!
2024. aug. 17. 14:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem mertem reagálni,mert annyira megijedtem ettől a megjegyzésétől,hogy teljesen lefagytam .
2024. aug. 17. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ezt tőle kéne (kellett volna ott azonnal) megkérdezned.

Másrészt, ha magamból indulok ki, nem hinném.

Az ember szívesen megmutatja a másiknak a szülővárosát, érezze a másik azt a miliőt, amiben ő felnőtt. Amikor feleségemmel ismerkedtem (mi sem ugyanabban a városban nőttünk fel), akkor is ő is járt az én városomban, én is az övében többször is, mire bemutattuk egymást a szüleinknek.

Annak egyébként mi értelme, hogy nem is reagáltál arra, amit mondott, úgy tettél, mintha meg sem hallottad volna, pedig foglalkoztat, annyira, hogy kérdést írsz róla ide ki?

2024. aug. 17. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, hát már minden baj. :) Nem tudjuk mire gondolt, sajnos. Kérdezd meg tőle, szerintem. Pláne, ha folyamatban van a program.
2024. aug. 17. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet így befsni egy egszerű kijelentéstől?

Nem azt mondta, hogy elmegyünk a szülővárosomba és megkérem a kezed.

Ezért nehéz az ismerkedés, mert az emberek bele látnak mindenbe mindent.

"Amúgy semmit nem reagáltam a megjegyzésre,úgy tettem mintha neg se hallottam volna."

Tegyél is úgy, értelmes viselkedés......

2024. aug. 17. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáljatok, az ég szerelmére.

Vagy ha összejöttök, mindenre bólogatni fogsz?

2024. aug. 17. 14:55
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Megnyugtatlak, Kecskemét nem olyan ijesztő hely, hogy le kéne fagyni attól a lehetőségtől, hogy legközelebb oda mentek. Jártam már ott, szép város, jó éttermek vannak ott. Konkrétan birkapörköltet ettem ott egyszer. :-)
2024. aug. 17. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
Engem az ijeszt meg, hogy megtalálta a kis áldozatát. Ő kijelent valamit, ami lesz, te meg beszari vagy, hogy megszólalj. Aztán idejössz megmagyarázni tulajdonképpen magadnak, hogy biztos a szüleihez visz, mert ez ✨igaz szerelem✨.
2024. aug. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!