Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozgatok egy pasival egyiknap elmentünk kirándulni majd ott volt egy megjegyzése hogy legközelebb Kecskemétre megyünk(szülővárosába).Erre mire célzott?Ugye nem arra,hogy be akar mutatni a szüleinek?ők ott laknak,de én nem akarok találkozni velük
Először is, ezt tőle kéne (kellett volna ott azonnal) megkérdezned.
Másrészt, ha magamból indulok ki, nem hinném.
Az ember szívesen megmutatja a másiknak a szülővárosát, érezze a másik azt a miliőt, amiben ő felnőtt. Amikor feleségemmel ismerkedtem (mi sem ugyanabban a városban nőttünk fel), akkor is ő is járt az én városomban, én is az övében többször is, mire bemutattuk egymást a szüleinknek.
Annak egyébként mi értelme, hogy nem is reagáltál arra, amit mondott, úgy tettél, mintha meg sem hallottad volna, pedig foglalkoztat, annyira, hogy kérdést írsz róla ide ki?
Hogy lehet így befsni egy egszerű kijelentéstől?
Nem azt mondta, hogy elmegyünk a szülővárosomba és megkérem a kezed.
Ezért nehéz az ismerkedés, mert az emberek bele látnak mindenbe mindent.
"Amúgy semmit nem reagáltam a megjegyzésre,úgy tettem mintha neg se hallottam volna."
Tegyél is úgy, értelmes viselkedés......
Kommunikáljatok, az ég szerelmére.
Vagy ha összejöttök, mindenre bólogatni fogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!