Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaj ezzel arra célzott hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj ezzel arra célzott hogy szexben is benne lenne?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal és ez a beszélgetés zajlott le köztünk:

Én: Te mit keresel?

Ő: Amúgy kapcsolatot,de nem akarok semmit erőltetni,ha érted mire gondolok. Lehet hogy valakivel jól kijövök,de nem lesz kapcsolat.

2023. júl. 2. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Gondolhatott épp arra is, vagy gondolhatott baráti viszony kialakulására is.
2023. júl. 2. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem arra gondolt, hogy nem akarja elsietni a szexet. Inkább barátságra szavazok én is.
2023. júl. 2. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Hát igen ez nagyban függ a beszélgetés stílusától. De ha flörtölősen értette, akkor ez már free szex. Ilyet nem mond olyan aki nem akar veled lefeküdni(ha úgy értette) Ha nem bénázod el
2023. júl. 2. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Ez hülyeség, ha társkeresőn megkérdezik, hogy mit keresek, akkor válaszolok őszintén, de ez nem azt jelenti, hogy az adott személlyel is el tudok képzelni bármit. Ha pl szexre nyitott vagyok, akkor is meg kell, hogy legyen a kémia, igenis csábítson el, vagy ha erre sem képes, akkor menjen prostihoz inkább.
2023. júl. 2. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szexre gondolt. Arra hogy párkapcsolatot keres de ha nem illetek ossze, elvalnak utjaitok
2023. júl. 3. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb beszélgetni, barátkozni, ismerkedni szeretne, aztán pedig lesz ami lesz, de szerintem itt semmiképp sem a szexre gondolt, kedves kérdező.
2023. júl. 6. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!