Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Köteles" vagyok megszakítani vele a barátságunkat, ha célzott rá, hogy benne lenne többen?
Nem vagy köteles, de mindenképp tudasd vele hogy te nem akarsz többet. Aztán majd ő eldönti hogy így is akar e a barátod maradni.
De ha kínossá válik a dolog, vagy látod hogy szenved emiatt, akkor igen, lehet jobb ha nem is megszakítod, de távolságtartóbb leszel. Es ha ez se működik akkor szakitod meg.
Dehogy.
Nem ugy tunik, hogy halalosan szerelmes es szenved, mert abban az esetben meggondolnam, hogy megteszem helyette a lepest.
De csak mert szexinek talal? Nemtom, a legtobb pasi haverom szerintem lefekudne velem, ha rajuk nyomulnek:D De lehet, hogy csak bekepzelt vagyok:P
Hány éves vagy, 16?
Mi abban a rémisztő, hogy egy férfi szexelne veled? Felnőtt nőként ezt inkább természetesnek kellene venned, ha nem vagy bűnranda.
Nem fog megerőszakolni, ahogy eddig sem tette, ha nem akarsz nem élsz a lehetőséggel.
Szerintem elég sok férfi bújna szívesen a lány barát ágyába. Ha ezt nem idegesítően nyomulósan teszi, akkor nem kell vele foglalkozni. Megmondod hogy nem és kész. Az értelmesebbje megérti.
Csak arra vigyázz, hogy mikor hullámvölgybe vagy ne ő vigasztaljon, mert azt könnyen lehet hogy kihasználná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!