Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel arra célzott, hogy kövér vagyok?
Egy férfiismerősöm nemrég megjegyezte csak úgy a semmiből, hogy szerinte csinos lány vagyok, de azért lefogyhatnék.
Hát, azt hittem lehidalok. Egyrészt nem kérdeztem a véleményét, nem neki akarok tetszeni, másrészt eddig nem tartottam magam kövérnek.
170cm vagyok, kb 16 éves korom óta 58-60kg, ennél kevesebb csak akkor voltam, mikor betegség miatt lement pár kg. Mindigis melles-faros alkat voltam, a combom vastagabb kicsit, de ezzel nem tudok mit csinálni.
Szerencsémre legalább a derekam vékony, és ha nem görnyedek picire össze, akkor a hasam is közel teljesen lapos (na jó, ülve meg evés után nem).
Szerinte az ideális súly az én magasságomhoz 50kg lenne, és gondolkodtam-e már mellkissebbítő beavatkozáson. (bár nem tudom, ezt komolynak szánta-e így a végére)
Kicsit kiakadtam, mire mentegetőzött, hogy ő sem tökéletes (175/78), nem megbántani akart, és ha jól érzem így magam, akkor vegyem úgy, hogy nem szólt semmit.
Ez után nem is nagyon beszéltünk, csak tett még pár elejtett megjegyzést, nem jövök be neki.
Nem értem, mire ez a nagy buzgalom, sose mondtam, hogy járni akarok vele, párom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!