Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barataim nem elfogadoak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barataim nem elfogadoak a parommal megjegyzesbe leirtam a storyt segitenétek mit kene csinaljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátaim nem akarják elfogadni a paromat. Néhány programot szerveztek amire mondták ha nem baj inkább ne vigyem de én mondtam hogy vagy o is jon velem vagy en nem megyek. A parom persze mondja hogy menjek de en nelkule nem szeretnek mert az o barataival is mindig kozosen talalkozunk Probaltam programot szervezni hogy megismerjek de ok sose ernek ra akkor. En nekem nagyon fontos a parom es mar nem a tini korszakomat elem hogy folyton bulizzak hanem komolyan tervezek vele. Szerintetek mit kene csinaljak ?

máj. 2. 11:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarnak vele találkozni? Nyilván van valami oka...
máj. 2. 11:29
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindegy mi az oka. Én se mennék nélküle szívesen, inkább akkor csak kettesben.
máj. 2. 11:31
 3/13 A kérdező kommentje:

#1 valaszolo:

Azert nem talalkoznak vele szivesen mert senkinek sincsen parja es ok nem akarjak bevonni maset se a tarsassagba

máj. 2. 11:34
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem igazi barátaid vannak. Le kéne őket cserélni...
máj. 2. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Hát ne haragudj,de nagyon gáz barátaid vannak. Nekik is lesz párjuk, akkor meg az lesz az alap,hogy ők is jöjjenek....
máj. 2. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Baráti összejövetelekre en sem viszem a páromat, ha a többieknek nincs. Mármint nem tudsz néha csak a barátaiddal találkozni úgy, hogy a párod nincs ott ? Nem mindenki szeret harmadik/negyedik kerék lenni, plusz nem tudjuk, hogy viselkedtek társaságban. Olyan parral en sem szívesen találkozom, akik előttem nyalják-falják egymást pl.
máj. 2. 11:52
 7/13 Grizesteszta ***** válasza:
59%

Ez olyan szempontból más, mint az ő barátaival való találkozás, hogy ott vélhetően vannak párok is és szólók is, itt meg te lennél az első, aki a párját is viszi.

Én a helyedben tutira azt csinálnám, hogy a barátaimnak elmesélném, hogy 2 lehetőséget látok:

1) elmegyek egyedül, de akkor ez azt jelenti, hogy soha a büdös életben nem egészül ki a baráti társaság senkinek a párjával, mert ha ők nem szeretnék a tiedet most, akkor te nem szeretnéd majd az övékét később.

2) csak a pároddal mégy, ha tetszik, akkor jó, ha nem tetszik, akkor neked úgy is jó, de ezzel véget érnek ezek a barátságok.

Értelemszerűen az 1. nem fog nekik tetszeni, tehát vagy engedik, hogy a párod becsatlakozzon, vagy elveszítesz egy baráti társaságot.

Én tutira elmennék a köv. közös progira egyedül, elmondanám ezt nekik szépen amikor együtt van mindenki majd megkérném őket: gondolják át, hogyan tovább? Nem engedném, hogy abba az irányba menjen el a dolog, hogy te ne vidd a párodat, de amikor majd már másnak is lesz, akkor hirtelen kibővítjük ezt a baráti kört.

Persze, én is találkozom barátnőkkel a párom nélkül, de mondjuk plázázni megyünk. Egy kirándulás esetében egyértelmű, hogy vinném a páromat, de ők is párral/családdal jönnének.

máj. 2. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
A párod helyében én nem akarnék menni. Überkínosan érezném magam egy amúgy összeszokott társaságban, ahol én vagyok az egyetlen "kívülálló".
máj. 2. 12:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Hozzateszem hogy a banda fiukbol es lanyokbol is all. Ha csak fius program van akkor en is elmegyek a baratnom nelkul. De amikor ott vannak a lanyok es fiuk is akkor mar szeretnem vinni magammal a baratnom.
máj. 2. 12:09
 10/13 A kérdező kommentje:
A baratnom mindig mondja hogy menjek el nelkule hogy ne veszitsem el a barataimat de ez szamomra serto hogy nem tudjak elfogadni hogy felnottunk es ez az elet rendje hogy lesz parja az embernek. Tudom ha nekik is lenne sokkal maskepp allnanak hozza.
máj. 2. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!