Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű, magabiztosságnélküli lányok! Nem fárasztóak már az ostoba megjegyzések?
Ahányszor feljövök fogad legalább egy "csak a nagy mell menő?", "kis mellűként van esélyem?" és stb kérdés...
Fogjátok fel, hogy nem mindenkinek a nagy jön be, másrészt meg sokadlagos szempont a mellméretetek...
(Olyan jó kérdésként leírni ezt, így nem pontoz le a sok Izomjóska...:D)
Én soha nem utasítanék el lány csak azért mert kis melle van, de hiába pofázom nekik csak jönnek a,
de pedig ez így van és inkább fogadjam el, hogy én hazudok mert ez úgy van ahogy ők mondják!!! szöveggel.
Ha egy lánnyal jól kijövök és tetszik külsőre/belsőre akkor egyáltalán nem azt fogom nézni mi van a melltartójában. De látom te sem fogod fel azt amit mondok csak fújod tovább a meglátásodat akár egy lelőhetetlen trubadúr.
1. Ez most olyan mint hogy van akinek az ázsiaiak jonnek be.
2. Mert p*csak.
3. Nagyfarkuval sem jelenti azt, hogy jo a szex foleg amikor nem is tudjak jol hasznalni a farkukat.
4. Rosszakat fogsz ki.
"Ha egy lánnyal jól kijövök és tetszik külsőre/belsőre akkor egyáltalán nem azt fogom nézni mi van a melltartójában."
Szerintem ezt így ne nagyon hangoztasd csajoknak mert ez nagyon gáz szöveg. Max az nem érdekel mekkora, de attól még nézed meg tetszhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!