Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uzenetben szakitottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uzenetben szakitottam a baratommal es annyit valaszolt h "ertem", mire veljem?

Figyelt kérdés

Nem irt semmi mast. Most nem tudom h felfogta e vagy miert nem valaszolt bovebben, egyertelmubben? Szerintetek mi jart a fejeben?

2 hete ennek, azota nem beszeltunk

nov. 30. 15:23
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Engem lebunkoztok mert szakitottam uziben de az mar nem bunkosag ha viszase irtok vagy letudjatok 1 okeval?
dec. 1. 10:21
 32/40 Grizesteszta ***** válasza:
#31: En cseppet maskent latom. Szerintem is lehet olyan szitu, amikor valid dontes irasban/telefonon szskitani. Eddig OK. Amit nem ertek: te szakitottal, akkor mit varsz, azt, hogy konyorogjon? Mert ez mar jatszmazas es nem egeszseges. Ha azt irtad volna, hogy ha ezt nem tudjatok megoldani/ha az nem valtozik/stb. akkor ertenem, hogy valaszt varsz. Igy nem ertem, hiszen ha egyik fel tenykent kijelenti, hogy vege, akkor nincs mas lehetosege a masiknak, mint elfogadni- a "rendben" pont ezt jelenti. Nekem az a benyomasom, hogy nem szakitani akartal, hanem a tenykent belengetett szakitassal kieroszakolni egy valtozast. Ha tenyleg ez volt a cel, nem jo eszkozt valasztottal. Viszont ha szakitas volt a cel, akkor megkaptad, lepj tovabb!
dec. 1. 10:39
 33/40 anonim ***** válasza:
68%
Mer bunkó is vagy...ő csak a szinteden reagált.
dec. 1. 11:44
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Mit szerettél volna, mit mondjon? Könyörögjön vagy veszekedjen? Szakítani akartál, örülj neki akkor meg, hogy nincs felesleges dráma!
dec. 1. 14:40
 35/40 A kérdező kommentje:
Hat azert 1 szotol tobbet vartam volna.
dec. 1. 14:47
 36/40 anonim ***** válasza:
26%

31

Én még egy szót sem írtam volna annak, aki üzenetben szakít. Vedd már észre magad. Ez nem jött be. Azt hitted térdenállva fog könyörögni? Hát nem. Akit ilyen alja módon dobnak ki és minimális önbecsülése van, az úgy fog tenni, mint az exed. Nem fog könyörögni.

Válaszolt, csak bántja az önérzeted. Így jártál. Vegyél viassza az egóból.

dec. 1. 14:49
 37/40 anonim ***** válasza:
68%
Az meg sem fordul a fejedben, hogy az exed is gondolkozott már a szakításon és esetleg ezért nem írt hosszú sorokban választ? Sőt az is lehet, hogy csalódott benned. Eltelt 2 hét és te még mindig ezen kattogsz. Jól írja az utolsó, egyszerűen fáj a egódnak, hogy egyetlen egy szóval lezárta a dolgot.
dec. 1. 15:23
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld azt, hogy ezt írta neked: értem, sok szerencsét a továbbiakra! Remélem mással boldog leszel!

Ez nem két szó. Beszéld be magadnak, hogy ezt írta neked. Most jobb?

dec. 2. 00:17
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

"Nem egyertelmu h belegyezett vagy nyitva hagyta a kiskaput"

Mibe kéne beleegyeznie? Te ezt már eldöntötted. És mindezt sikerült üzenetben közölnöd vele. Mit vártál? Meleg hógolyót?

dec. 5. 01:40
 40/40 anonim ***** válasza:

Veled szakítottak már sms-ben kérdező?

Mert velem igen.

És képzeld ilyenkor az ember nem boldog és nem is ír vissza egyből.

Ilyenkor az ember feszült, és ideges, és kicsit tudja, hogy a másik is ideges, hogy vajon olvastam-e, vajon mit fogok reagálni (pont mint Te amúgy). És ezt kicsit ki lehet élvezni, hogy van időm reagálni és meggondolni.

Az ember ilyenkor kipróbál sok választ fejben, de aztán úgy dönt, hogy a kimért hideg válasz az, amit a másik megérdemel, mert már semmi féle érzelmet nem akarsz közvetíteni felé. Szakított. Nem tartozok neki semmivel. Nem tartozok se szívességgel, se érzelemmel, se megnyílással. Ott rohadjon meg ahol van és még annyit visszaküldesz azért, hogy "vettem köztünk mindennek vége."

"Oké."

"Rendben."

"Értem."

És ez az üzenet egy olyan elégtétel, ami kijár annak, akinek még a szemébe sem néztek azért, hogy megszakítsák vele azt az intim belső kapcsolatot.

Amikor velem sms-ben szakítottak (13 évesen!! Nem felnőttként!!), akkor annyit írtam vissza, hogy "oké" és akkor is megsértődött a csaj.... hát sértődjön ha akar, mit érdekel utána már?

Az meg, hogy nem vagy képes felismerni, hogy szemét dolog így szakítani és a válaszolókra mutogatsz, hogy ők a bunkók, de Te nem...

Na és ha ők bunkók? NEM róluk van szó, hanem rólad jelenleg, és érdemes lenne magadba nézni, és nem másokra mutogatni, amikor a Te tetteidről van éppen szó. Lehet, hogy ők is bunkók, de és? Most azt kéne fontolóra venned, hogy Te az vagy-e? Gondolom olyan én képed van, hogy egy kedves és aranyos lány vagy és mindenki szeret. Na elárulom, hogy mindenki ezt gondolja magáról, hogy kedves meg jófej. hát az emberek nagyrésze gyakran bunkó és nem tudja magáról. én is az vagyok.

10 év múlva visszaolvasom ezt a kommentet és azt fogom gondolni, hogy mekkora tudálékos nyomorult voltam 10 évvel ezelőtt. Most is ezt gondolom a 10 éve írt kommentjeimről.

Viszont legalább tudom magamról, hogy nem vagyok egy Isten csodája kedves és aranyos pasi.

Neked is fel kéne ismerned, hogy van, amikor bizony bunkó vagy, van amikor megbántasz másokat és nem számít, hogy Te nem akartad, mert attól még fájdalmat okozol, és az sem számít, hogy "de a másik ezt meg ezt csinálta".

Azon Te nem tudsz válaszolni csak a saját tetteiden. Fejezd be a védekezést és visszatámadást és lásd meg az építő kritikát ahelyett, hogy támadásnak veszed.

Menni fog, én tudom. Okos nőnek tűnsz, viszont nem sok önreflexiód van.

dec. 5. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!