Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uzenetben szakitottam a baratommal es annyit valaszolt h "ertem", mire veljem?
Nem irt semmi mast. Most nem tudom h felfogta e vagy miert nem valaszolt bovebben, egyertelmubben? Szerintetek mi jart a fejeben?
2 hete ennek, azota nem beszeltunk
Legalább válaszolt. Velem is szakítottak üzenetben, mert olyan gyáva szr volt a másik.
Válaszra sem méltattam :D
Oké azért van olyan eset, amikor csak üzenetben lehet szakítani, én is szakítottam már két éves kapcsolatban telefonon, mert azon a kb 10 alkalmon, amikor személyesen próbáltam, erőszakkal lefogott és addig nem engedett el, amíg vissza nem vontam, vagy rövidebb kapcsolatban meg nem voltam meghallgatva, amikor meg akartam beszélni a problémákat és amikor tudta, hogy beszélni szeretnék vele, akkor beszervezett mindenféle havert a talikba, hogy ne legyünk kettesben, vele mit tudtam volna kezdeni? Akkor megírtam neki, hogy vége ezért és ezért és kb ugyanez volt amúgy a reakciója, mint a kérdező palijának, és nekem is fájó volt, hogy tényleg ennyire semmibe vett és le se szarja, hogy szakítok vele.
Ne aggódj kérdező, lesz majd olyan barátod, akit érdekelni fog, hogy vele akarsz e lenni vagy sem :) ő pont olyan volt, aki nem szeretett, de ez nem a te hibád, a kommentekkel meg ne foglalkozz, nekik mind olyan kapcsolataik voltak, ahol a másik fél normális volt és lehetett velük személyesen szakítani, nem érthetik...
Nem ismerem a történet hàtterét, sem titeket.
Annyi viszont biztos, hogy ennek az illetőnek elég nagy a büszkesége,ami nem feltétlenül baj,sőt... Elfogadta,amit kimondtàl és megpróbál tovább lépni- ennyi.
Nem tudhatjuk mit jelent. Lehet ő se tudja. Ez egy visszajelzés. Elolvasta, értelmezte a leírtakat. Hogy felfogta-e már, tudatosította, gyászol-e vagy bármi... nem tudhatjuk. Találgatni meg felesleges.
Aranyos ha aggódsz érte vagy bármi, de egy szakítástól sosem várható el, hogy sérülésmentes lesz. Nem is kell. Sokszor könnyebb így továbblépni, ha kicsit fáj... akár neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!