Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uzenetben szakitottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uzenetben szakitottam a baratommal es annyit valaszolt h "ertem", mire veljem?

Figyelt kérdés

Nem irt semmi mast. Most nem tudom h felfogta e vagy miert nem valaszolt bovebben, egyertelmubben? Szerintetek mi jart a fejeben?

2 hete ennek, azota nem beszeltunk

nov. 30. 15:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%
Felfogta, hogy vége, továbbállt, ennyi. Tudom azt hitted, hogy majd könyörög írásban és még el is megy hozzád sírni, hogy ne legyen vége, de szerencsére van önbecsülése és nem teper olyan szar alakért mint te. Aki egótunningra használná tovább fel és aki olyan gyáva féreg, hogy üzenetben szakit mert szemtől szemben fél szakítani. 🤡💩
nov. 30. 15:29
 2/40 anonim ***** válasza:
95%

Mit vártál?

Annyi tiszteletet nem adtál meg neki, hogy elé állj és úgy közöld.

3/40 anonim ***** válasza:
17%

Esetleg írhatsz annyit, hogy "mit értesz?" (Csak hogy teljesen képben legyél...)

Bár már nem érdemes beszélgetnetek egyáltalán. Valószínűleg ugyanarra gondoltatok és mint férfi, nem látja értelmét újrakezdeni.

4/40 anonim ***** válasza:
100%

Felfogta :D

Azt is felfogta, hogy nincs annyi benned, hogy a szemébe nézz és úgy mondd meg. És mivel üzenetben gondolom leírtad, hogy vége, ezért arra sincs esély, hogy megbeszéljétek, mert Te már döntöttél.

Tehát közölte, hogy érti és kész. Vége nincs több közötök egymáshoz.

Láthatóan okosan nem fog se könyörögni Neked, se ígérgetni, se semmi. Nem játszmázik. Csak leírta, hogy érti és kész. Move on. Tovább lép, feldolgozza, hogy olyan barátnője volt, aki képes üzenetben szakítani, de már ez exe és kész.

Én is ezt tenném, ha a barátnőm sms-ben szakítana. Sőt egyszer meg is történt.

Annyit válaszoltam: "Oké :D"

Nem akartam bármi más információt megosztani vele. Vége, akkor vége. ne várjon litániát, ha nem kíváncsi rám, hogy a szemembe mondja, akkor én nem fogok neki írkálni, hogy "jaj ne már"

TE mégis mit vártál? Gondolom le akartad tudni minél előbb nem? Megvolt, akkor most mit kattogsz még ezen?

nov. 30. 15:32
 5/40 A kérdező kommentje:
Uzenegben szakitottam vele mert elutazott, nem tudtunk volna talalkozni, csak 2 hetre rá. De volt elozmenye a szakitasnak nem legbol kapott volt. Nem akarok vele osszejonni, csak most nem tudom milyen reakcio ez az ertem. Nem egyertelmu h belegyezett vagy nyitva hagyta a kiskaput
nov. 30. 15:33
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg nem akar beszélni, amíg otthon nem lesz.

Amúgy meg nem kell beleegyezni egy szakításba. Ha valaki szakít, akkor ott vége.

Nincs olyan, hogy én szakítok, de a barátnőm nem egyezik bele és akkor együtt maradtunk.

nov. 30. 15:35
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

5

Nem mindegy?

Hacsak nem egy erőszakos zaklató (ezt te tudod), teljesen lényegtelen, hogy mit gondol.

Szakítottál vele, ő meg úgy tűnik tudomásul vette.

Téged ez miért foglalkoztat?

nov. 30. 15:35
 8/40 anonim ***** válasza:
88%
Egy pár hetes ismerkedésnél még talán oké, hogy írásban véget vetsz neki, de kapcsolatnál, legalább annyival megtisztelhetted volna, hogy felhívod. Megértette, felfogta, valószínűleg ő is érezte ha te is, hogy ennek ennyi, így meg hogy képes voltál üzenetben szakítani, én sem írnék semmi mást, továbblépnék. Milyen kiskapu? Te rúgózol ezen, nem ő.
nov. 30. 15:39
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Kibírtad vele, de nem bírtad ki még haza nem ér úgyhogy kiraktad SMS-ben, persze... Fogadd el, hogy vége mint ő tette.
nov. 30. 15:39
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Annak aki üzenetben szakít a másikkal, az értem az egy teljesen korrekt és elfogadható válasz lesz. De mondok jobbat, ha csak annyit írt volna hogy "ok", na még az is teljesen az lenne.
nov. 30. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!