Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uzenetben szakitottam a baratommal es annyit valaszolt h "ertem", mire veljem?
Nem irt semmi mast. Most nem tudom h felfogta e vagy miert nem valaszolt bovebben, egyertelmubben? Szerintetek mi jart a fejeben?
2 hete ennek, azota nem beszeltunk
Mit vártál?
Annyi tiszteletet nem adtál meg neki, hogy elé állj és úgy közöld.
Esetleg írhatsz annyit, hogy "mit értesz?" (Csak hogy teljesen képben legyél...)
Bár már nem érdemes beszélgetnetek egyáltalán. Valószínűleg ugyanarra gondoltatok és mint férfi, nem látja értelmét újrakezdeni.
Felfogta :D
Azt is felfogta, hogy nincs annyi benned, hogy a szemébe nézz és úgy mondd meg. És mivel üzenetben gondolom leírtad, hogy vége, ezért arra sincs esély, hogy megbeszéljétek, mert Te már döntöttél.
Tehát közölte, hogy érti és kész. Vége nincs több közötök egymáshoz.
Láthatóan okosan nem fog se könyörögni Neked, se ígérgetni, se semmi. Nem játszmázik. Csak leírta, hogy érti és kész. Move on. Tovább lép, feldolgozza, hogy olyan barátnője volt, aki képes üzenetben szakítani, de már ez exe és kész.
Én is ezt tenném, ha a barátnőm sms-ben szakítana. Sőt egyszer meg is történt.
Annyit válaszoltam: "Oké :D"
Nem akartam bármi más információt megosztani vele. Vége, akkor vége. ne várjon litániát, ha nem kíváncsi rám, hogy a szemembe mondja, akkor én nem fogok neki írkálni, hogy "jaj ne már"
TE mégis mit vártál? Gondolom le akartad tudni minél előbb nem? Megvolt, akkor most mit kattogsz még ezen?
Akkor meg nem akar beszélni, amíg otthon nem lesz.
Amúgy meg nem kell beleegyezni egy szakításba. Ha valaki szakít, akkor ott vége.
Nincs olyan, hogy én szakítok, de a barátnőm nem egyezik bele és akkor együtt maradtunk.
5
Nem mindegy?
Hacsak nem egy erőszakos zaklató (ezt te tudod), teljesen lényegtelen, hogy mit gondol.
Szakítottál vele, ő meg úgy tűnik tudomásul vette.
Téged ez miért foglalkoztat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!