Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uzenetben szakitottam a baratommal es annyit valaszolt h "ertem", mire veljem?
Figyelt kérdés
Nem irt semmi mast. Most nem tudom h felfogta e vagy miert nem valaszolt bovebben, egyertelmubben? Szerintetek mi jart a fejeben?
2 hete ennek, azota nem beszeltunk
nov. 30. 15:23
11/40 A kérdező kommentje:
Akkor az"ertem" az azt jelentette htudomasul vette es elfogadja?
nov. 30. 15:46
12/40 A kérdező kommentje:
Nem akartam varni 2 hetet még visszajon, nem is akartam latni se ,ert osszevesztunk ugy ment el, gondolkodtam kicsit es utanna irtam neki az uzit, de addigra mar elutazott, en nem alarok mar semmit tole
nov. 30. 15:47
14/40 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló ráérzett arra, hogy mi itt a szituáció.. sérti az egódat, hogy nem teper és nem könyörög, hanem szimplán tudomásul vette. Undorító ez a játszmázás..
15/40 anonim válasza:
Mire számítottál? Hogy földön csúszva könyörög majd?
Felfogta ennyi.-
16/40 anonim válasza:
Szerinted mit jelent az értem, ha nem azt, hogy tudomásul vette???? Engedd el, lépj tovább.
17/40 anonim válasza:
Nem korrekt így szakítani. Írtad, hogy volt ennek előzménye, amivel nyilván ő is tisztában volt. Nem derült égből villámcsapás volt, tudja az okot. Erre ez egy korrekt reakció, semmit nem hagyott nyitva. Nyilván nem keres, ilyen a szakítás. A tetteknek van következménye.
18/40 anonim válasza:
Igazán kibírhattál volna 2 hetet...írásba szakítani nagyon gáz.
Felfogta és ennyi.
19/40 anonim válasza:
Mi a gond? SZakítottál, ő tudomásul vette. Nem akarsz vele beszélni többet, nem is beszéltél. Talán tepernie kéne?
Üzenetben szakítani pedig nagy taplóság.
20/40 Grizesteszta válasza:
Milyen kiskaput hagyott volna nyitva? Hidzen te szakitottal, skkor minek ketesnel kiskaput? Szskitottal, o tudomasul vette, kesz. Mindketten tovabblephettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!