Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítottak az egyik barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak az egyik barátommal, azért mert még szűz?

Figyelt kérdés

Van egy közeli ismerősöm, akit ott hagyott a barátnője azért mert még nem volt senkivel sem. Kérdezte, hogy ez volt az egyetlen ok? Azt mondta, igen. Pedig nagyon jól kijöttek egymással, össze voltak nőve 3 hónapig.

Normálisak az emberek, most komolyan? Ennyire sekélyes nők is vannak?

26L

2016. dec. 29. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Huha... Nem kar ezert a kapcsolatert...
2016. dec. 29. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
de hát a nőknek csak a belső értékek számítanak nem?
2016. dec. 29. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok férfi pedig szóba sem áll olyan nővel, aki már 10+ pasival volt.
2016. dec. 29. 11:24
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

van egy ok, amiért elváltak egymástól.

van egy ok, amit a nő mondhatott

van egy ok, amit a barátod mond neked.

Szerintem elég ritkán egyezik a három ;)

Nyilván könnyebb ezt mondania neked, mint pl azt hogy megfojtotta a ragaszkodásával. Ezzel nem azt mondom, hogy így volt, csak azt hogy ne kezeld tényként a dolgot.

2016. dec. 29. 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Miért lenne sekélyes? Gondolom kb a korosztályod, vagyis 26 körüli. 1: A f-knak nincs szüzességük, hanem csak bénaságuk, ha ennyi idös korukig nem tudtak egy lányt se összeszedni. 2: Mit várjon el egy olyan fickotol aki kb 12....26 éves kora között (Amikor leginkább dühöngenek a hormonok, nem volt egy lánnyal sem, mondhatni nem látott még élö puncit!) Az ilyen a következö 50...60 évet is vidáman kibirja nö nélkül (Fényesitgesse a bohockáját magának, vagy még azt sem!). Teljesen érthetö a lány viselkedése.
2016. dec. 29. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Nekem hihető a történet. Nem is lep meg. Ha a szerelmedről kiderül, hogy büntetett előéletű akkor pl. sokakban felépít egy gátat még akkor is ha tényleg semmi rosszat nem csinál jelenleg.

Szerintem sok ilyen nő van. Idős szűznek lenni rosszabb a nőknél mint bűnőzőnek lenni. Egyszerűen múltja miatt nem tudja tisztelni.

Sok ilyen van, lehet egy embernél. Rengeteg előítélet határozza meg döntéseinket. Legyünk őszinték a társadalom megveti az idős szüzeket. Gondolom sokan mondják, hogy jobb most váltak szét mint később úgyis megtörtént vola. A dolog felvet egy kérdést tudott volna sikeresen hazudni a barátod?

Engem ami bosszant a képmutató szöveg mindig legyen őszinte a férfi, bebeszéljük a nők utálják a tapasztalatlan férfiakat, komoly kapcsolatban.

Remélem megtalálja a barátod az igazit, nem adja fel.

2016. dec. 29. 13:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Az én baráti körömben normális férfiak vannak tudod, akik nem a punci miatt vannak a lánnyal, hanem mert tényleg komoly kapcsolatot akarnak. Idióta. A lányok nem tárgyak...
2016. dec. 29. 15:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is remélem, hogy megtalálja, egy valamit magára adó nő szerintem, ha szereti a pasit, akkor ez nála nem olyan tényező, ami gondot okozna.
2016. dec. 29. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:

1. A szüzességet ne hasonlítsuk a büntetett előélethez, mert naaagyon más kategória a kettő :D Normális(!) nőnél pedig nem mosódnak össze a határok.

2. Bolond ez a nő, nem hogy örült volna annak, hogy első lehet. Nekem a bakancslistámra is felkerült a dolog, de 19-20 évesen már lemondtam róla a 'korombeliek már úgysem szüzek' szöveggel. Erre milyen ajándékot kaptam a sorstól? :D 23 éves szüzet. Azóta már több, mint egy éve együtt vagyunk, és nagyon jó az ágyban. <3

21/L

2016. dec. 29. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

"Az én baráti körömben normális férfiak vannak tudod, akik nem a punci miatt vannak a lánnyal, hanem mert tényleg komoly kapcsolatot akarnak. Idióta. A lányok nem tárgyak..."

Arany drága bogaram! Fogalmad sincs a férfi és női gondolkodás, valamit lelkivilágbeli különbségekről. Ez nem bűn, mert fiatal vagy, idealista és tapasztalatlan. A bűn az, ha leidiótázol valakit. (Bár tudom, az életkorodból adódóan azt hiszed, csak te vagy villamos.)

A kérdésre: Nem valószínű, hogy ez volt a szakítás valódi oka. Sokkal inkább elképzelhető, hogy szalmaláng volt csupán, ami ahogy fellobbant, ugyanolyan gyorsan aludt is ki. Csak ezt snassz bevállalni.

2016. dec. 30. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!