Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl azon, hogy azért szakítottak velem mert még szűz vagyok?
Nagyon friss volt a kapcsolatunk, de miután megtudta a barátom, hogy szűz vagyok, szakított velem, mondván, ő nem kezd szűz lányokkal. Ezek után képzelhetitek mennyire vágyom egy pasira... A legszörnyűbb, hogy nagyon jól kijöttünk, sok közös volt bennünk és kezdtem beleszeretni. Miért ilyen bunkó egy csomó pasi??
22 L
Egy paraszt miatt még ne írj le mindenkit.
Próbálj meg túllépni rajta,nem mindenki ekkora gyökér.
Megmondta... Zavarja, hogy még szűz vagy.
Nem mindenki vágyik arra, hogy elvegye egy lány szüzességét. Ez nem mindig ajándék. Ha valamit elcseszik, egy életre elmehet a kedved a szextől és utána őt hibáztathatnád...Arról nem is beszélve, hogy egy szűz lányt rávenni a szexre, elég bonyolult dolog és nem mindenkinek van az ilyesmihez türelme.
Legalábbis én pasiként így látom...
Nekem viszont az-az álmom, hogy egy ártatlan szűz lánnyal lehessek:) Nem is értem ezt a gyökért. Szerintem csak kamuzott mert már eleve dobni akart, és megtudta hogy szűz vagy így már egy kis kufirc sem jöhetett szóba, ezért találta ki ezt a mesét.
23f
nem szereti a kihívásokat, nem akart várni rád, + puhítani, rávezetni a szexre.. stb...
egyébként hagyd a franca, örülj hogy nem egy ekkora tahó vette el a szüzességed.
jó, nem általánosítok akkor!
pedig nem hiszem, hogy nagyon sokat kellett volna várnia rám...
"Mert erre buktok."
Szerintem nők között is van olyan aki nem az ilyenekre bukik,pont ugyanúgy,ahogy köztünk férfiak közt is akad olyan,akinek nem kellenek a ribik.
Na de,hogy a kérdésre is válaszoljak.Szerintem inkább örülhetnél,hogy a legelején bújt ki a szög a zsákból és nem dobtad oda magad egy ilyennek.Aki azért eldob egy lányt mert szűz,vagy éppen nem szűz,az nagy valószínűséggel nem emberi lénynek tekinti a nőket,hanem csak egy tárgynak,amit csak ő akar birtokolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!