Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl azon, hogy azért szakítottak velem mert még szűz vagyok?
Nagyon friss volt a kapcsolatunk, de miután megtudta a barátom, hogy szűz vagyok, szakított velem, mondván, ő nem kezd szűz lányokkal. Ezek után képzelhetitek mennyire vágyom egy pasira... A legszörnyűbb, hogy nagyon jól kijöttünk, sok közös volt bennünk és kezdtem beleszeretni. Miért ilyen bunkó egy csomó pasi??
22 L
Nem volt komoly kapcsolat, ezt így kell felfogni. Nem feltétlen a férfi a szemét, mert lehet, hogy csak nem akart komoly kapcsolatot, mert egy szűz lányhoz több idő, türelem kell és van, aki ezt nem bírja kivárni.
Persze az is benne lehet, hogy szemét a férfi.
Két szűz barátnőm is volt és mindkét kapcsolatban hetek voltak, mire "kitanítottam". Ezt nem mindenki vállalja be. Mondjuk én csak azért, mert szűz nem szakítanék. Ha defektes, úgyis kiderül még találkozásokkor. Azt pedig nem nevezném problémának, ha szűz egy nő egy bizonyos korig. 25 felett már nem kéne szűz nő.
27 F
Egyszerűen meg kell érteni, hogy van akinek nem jön be, ha egy lány szűz. Nekem sem :-P
Számomra egy párkapcsolat igen fontos része a szex, mégpedig a minőségi szex. Én tapasztalt vagyok és szerintem (is) :-) egy jó szexuális kultúrával rendelkezem. Viszont ezt szeretném a partneremtől is visszakapni. Ezért nem kezdenék szűz lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!