Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem magam túl azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl azon, hogy azért szakítottak velem mert még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon friss volt a kapcsolatunk, de miután megtudta a barátom, hogy szűz vagyok, szakított velem, mondván, ő nem kezd szűz lányokkal. Ezek után képzelhetitek mennyire vágyom egy pasira... A legszörnyűbb, hogy nagyon jól kijöttünk, sok közös volt bennünk és kezdtem beleszeretni. Miért ilyen bunkó egy csomó pasi??

22 L

2013. jan. 24. 02:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
"pedig nem hiszem, hogy nagyon sokat kellett volna várnia rám..." Más szóval annyira érdekelted hogy még azt a kis időt sem akarta kivárni. Szóval hidd el nem azért szakított veled mert szűz vagy, hanem mert nem is szeretett téged. Bár nem hinném hogy ez vigasz lenne feléd:(
2013. jan. 24. 02:11
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
7 milliárd ember él a Földön,ennek mondjuk a fele hím nemű.Szerintem körülbelül 1 milliárd férfi van,aki korban hozzád illő lehet.Nem hiszem,hogy ennyi férfi közt egyetlen olyat sem találsz,aki ugyanennyire,vagy esetleg ennél jobban tetszene.
2013. jan. 24. 02:15
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

ennyi erővel akkor te is bunkó vagy.

a történetben egy esetről van szó.

akkor mi az,hogy csomó pasi bunkó?

amúgy meg azért csinálta,mert kufircolni akart néhányszor,de nem akart komoly kapcsolatot veled.

egy bunkó megdugott volna és élvezte volna a rajongásod még egy darabig,miután dob.

szóval a fickó inkább egyenes volt,és kegyelem gyakorló,de nem bunkó.

2013. jan. 24. 02:18
 14/22 anonim válasza:
79%
Kedves Kérdező! 22 éves vagy, nem 60! Előtted az élet, és remélem, olyan srácot fogsz találni, aki megbecsüli, hogy nem 14 évesen veszítetted el a szüzességed részegen egy házibuliban. Lesz olyan, aki ennél is nagyobb vonzalmat vált majd ki belőled.:) Tényleg bánnád, ha odaadtad volna magad, ő meg lelépett volna. Jobb ez így, pár hónap múlva már csak rossz emlék lesz. Fel a fejjel, létezik az a fiú, akinek igazán fontos leszel így, ahogy vagy!
2013. jan. 24. 02:18
 15/22 anonim válasza:
70%
Egy régebben hozzászólónak igaza van, hogy lehetséges hogy azért mert nem akarta "bevállalni" ezt, hogy ha véletlenül elront valamit akkor egész életedre megund és az jusson eszedbe mindig hogy mennyire fájt az első.A másik meg a szüzességed azzal veszítsd el akit igazán tiszta szívedből szeretsz. Sok sikert egy normális pasi találásában :)
2013. jan. 24. 02:24
 16/22 A kérdező kommentje:

De mondtam is, hogy nem általánosítok! Azt csak hirtelen felindulásból írtam, elnézést kérek...

Jó, igaz, köszönöm a biztató szavakat! Csak félek, hogy már túl idős leszek és senkinek sem fogok kelleni...

2013. jan. 24. 02:25
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

Ez hülyeség.Szerintem mindenki akkor veszti el a szüzességét,amikor megtalálja az igazit akivel elvesztheti.Nincs korhoz kötve.Aki ilyenért szakít az egy p*cs/k*rva.

22/F

2013. jan. 24. 02:31
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

Gondolj arra, hogy semmit, de tényleg SEMMIT nem veszítettél ezzel a sráccal!

Ő valószínűleg csak szexet akart, de nem akart szűz lányt erre használni (ha úgy vesszük, ez úgy-ahogy tisztességes lépés volt részéről). Hiába feküdtél volna le vele, attól nem szeretett volna beléd. Sajnos ez a fiú nem szeretett téged.

Ha valaki szeret, azt NEM érdekli, hogy szűz vagy-e vagy sem. Találsz majd egy ilyen fiút!

2013. jan. 24. 02:46
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Jó hogy egy ilyentől megszabadultál, egy bunkó pöts ezek szerint akinek csak a szex számít, meg ő maga, te egyáltalán nem. Ilyen miatt egy percig nem kell szomorkodni sem. Sok rendes pasi van a világon... te is találsz majd ilyet.
2013. jan. 24. 02:50
 20/22 anonim ***** válasza:
84%

Tyuh Kérdező, inkább örülj, hogy megmenekültél.

Engem is buta szűzlányként kapott el egy ilyen bunkó.

Mondjuk ő várt, de miután megtörtént az eset, jól lecseszett, hogy ilyen béna szexben régen volt része, és szerinte nagyon gáz vagyok.

Kb. elhitette velem, hogy egy rakás kaki vagyok. Az ilyen emberek egyszerűen fel sem tudják fogni, milyen sebeket tudnak ejteni. Inkább örülj neki, most sokkal normálisabb fiúknak is teret engedhetsz.:)

2013. jan. 24. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!