Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 39 éves barátom minden nap felhívja az anyját. A szüklőkről való leválás témában ért már el valamelyikőtök sikert vagy előre lépést?
3 éve vagyunk együtt. Kezdetben nem tűnt fel, hogy az anyja rá van akaszkodva a fiaira, jóformán mintha egy másik nő, szerető lenne a képben.
Most már viszont a párom hibája, mert ő hívja fel önként naponta és beszél meg vele mindent, hogy mit evett meg mi volt a munkában.
A barátom rengeteget csajozott, eddig máshogy értékeltem a dolgot, de most már úgy gondolom, hogy ez azért van, mert az anyja az állandó nő az életében, akihez kötődik.
Amikor először beszéltem neki erről kb másfél éve voltunk együtt, felháborodottan azt mondta, hogy "miért akarsz a szüleim ellen fordítani?". Mondom felnőtt vagy, egyedül dönts a dolgokról, meg velem beszéld meg a terveid, ha velem tervezel, ha meg nem, akkor szakíts velem, nem ellenük akarlak fordítani azzal, hogy ne hívd fel minden nap.
Aztán egy vita alkalmával elszakadt nálam a cérna és átküldtem egy cikket az anyjának a szülőkről való érzelmi leválásról. Erre az anyja azt írta, hogy "akkor hajrá, lehet felnőttként viselkedni, te felnőttél? szerintem te sem, nem tudom mi bajod van, de sürgősen keress szakembert, nem gondolom, hogy hiba normális családként élni, szeretni, te húzod le a fiamat, stb".
Az anyja véleményét kéri ki mindenben? Az mondjuk gáz.
Azt se értem, ha nincs mondanivalója, minek hivja fel.
Furcsa, ha majd' 40 évesen minden nap cseverészik anyucival a semmiről.
Engedd el ezt a pasit. Nőjjön fel, de nélküled. ne vesztegesd rá az időt.
Amúgy szerintem van, aki sosem nő fel.
Nem az anyja van ráakaszkodva szerintem. Teljesen igaza van abban, hogy ne fordítsd őt ellenük és ne viselkedj dedósan, nem az anyjának kell cikkeket küldözgetni, hanem azzal beszélni, akivel együtt vagy. Én is minden nap beszélek az egyetlen megmaradt szülőmmel, sőt, napjában többször is. Mivel más nem maradt. A párom sosem teszi szóvá. Ha szóvá tenné, már régen elhagytam volna.
Beszéld meg vele, hogy te több figyelmet szeretnél, minimum annyit, mint a családja. Más okát nem látom a féltékenységednek. Nem attól lesz felnőtt valaki, hogy nem kommunikál a családjával, csak mondjuk heti egyszer. Neked nincs jogod azt kérni, hogy legyen velük kevesebbet. Azt kérheted, hogy adjon neked többet.
Az ilyen dolgokkal kesobb lesz a baj. Mikor anyuka mondja meg hogy házasodhat e a fia, meg mikor legyen gyereke, meg ne adjon semmit a fia a családba, es a fia van a saját párja leendo családja ellen, ha anyuka úgy fütyül. Merthát anyuka az első.
Ilyenekkel olyan egyutt lenni mintha mindenhez az anyja engedelye kéne, mert mindenbe avatkozik, mert kitárgyalja a fia még a szexuális életét is neki(ami a te magánügyed) meg kb mindent.
Ez csak a jéghegy csúcsa hogy naponta kell beszélniük és ugy reagálja le, hogy az anyja ellen akarod forditani..már a reagálása is beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!