Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy léptetek túl az exeteken?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy léptetek túl az exeteken? Csak a teljes leválás segít a továbblépésben?

Figyelt kérdés

Februárban szakítottunk, márciusban költöztünk szét közel 10 év együttlét után. Azóta néhány alkalommal találkoztunk és beszéltünk is, hisz szerettünk volna barátok maradni. Én azt vettem észre, hogy ő nagyon hamar túltette magát rajtam. Randizgat, tinderezik stb. Én más nőre szinte rá sem tudok még nézni. Nagyon hiányzik és nagyon szeretem. Az elmúlt időszakban csak erősödtek az érzelmeim, amin jómagam is meglepődtem, nála viszont folyamatosan gyengültek. Szörnyű érzés, hogy nem szeretnek viszont, persze tudom, hogy ezt nem lehet és nem is szabad erőltetni. Legutóbbi találkozásunk alkalmával bevallottam neki, hogy mély érzelmeim vannak még iránta, elmondtam, hogy sok minden átértékelődött bennem és hogy tényleg változtatnék azokon a dolgokon, amik részben idevezettek minket.

Megkérdeztem, hogy nem szeretne-e randizni velem? Csak menjünk el vacsorázni vagy üljünk be valahová, mindenféle kötelezettségek nélkül, aztán majd eldől, hogy lesz-e folytatás. Természetesen nemet mondott. Hozzáteszem, amikor kimondtuk, hogy vége, nyitva hagytunk magunknak egy kiskaput, hogy a külön töltött idő alatt majd rájövünk, hogy fontos-e a másik vagy sem és ha valóban az, akkor visszatérünk egymáshoz. Nos, én rájöttem, hogy fontos, de úgy látszik ez csak egyirányú.

Arra gondoltam, hogy letiltom/letörlöm mindenhonnan (nem bosszúból), hogy ne is halljak róla többet és hogy ne is kereshessem. Számát is kitörlöm a telefonomból, a közös dolgainkat, tárgyi emlékeket pedig megsemmisítem.

2023. ápr. 27. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Jaja válj le róla, csak számits rá, ha lesz valakid, azonnal megjelenik és számon kér, hogy már miért nem érdekel.
2023. ápr. 27. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Van, akinél működni tud a szakítás utáni barátság, van, akinél nem. Te utóbbiba tartozol.

Egyébként meg ha már valaminek vége, akkor hülyeség "kiskapukat nyitva hagyni". Ha még van lehetőség helyrehozni, akkor azt még a kapcsolat ideje alatt illene megtenni, nem akkor, amikor már elköszöntetek egymástól. Ha meg képtelenség helyrehozni, akkor egy ilyen "kiskapu" csak a továbblépést nehezíti meg, hiszen tök felesleges újra visszamenni oda, ami már nem működik.

Mondjuk én az emlékeinek a sóval behintése helyett inkább egy pszichológust javaslok. Kicsit úgy érzem, hogy aki csak a "megsemmisítéssel" tud valakin túllépni, az nem is igazán lépett túl.

2023. ápr. 27. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy egyelőre! Pedig engem szavakkal alázott is ráadásul. 4 évig voltam vele, emiatt többször elhagytam de mindig azt reméltem hogy megváltozik, és fontosabb leszek neki annál, minthogy így beszéljen velem. Sajnos nem így történt így elhagytam. Ennek 6 hónapja. Nem vagyok túl rajta. No kontaktba tettem nemrég, nem is akarom látni az éterben. Az eszem és a szívem harca ez. Hiába érsz te meg arra hogy változni is képes vagy érte, ha ő nem! Ezt csak megfelelő emberrel tudod megtenni!
2023. ápr. 27. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
A dolgaitokat és a képeket ne! A múltad része, és nem tudni még mi lesz veletek. Letiltani tilthatod sztem. Próbáld meg nem keresni, magadra fóluszálni, boldogabb lenni! Tudom, hogy brutál nehéz, ha szereted őt, de, ha mindent megtettél, és tudja, hogy te akarod, akkor ennél többet nem tehetsz.
2023. ápr. 27. 22:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát tegnap eléggé a mélyponton voltam, ezért felkerestem, hogy találkozzunk egy beszélgetés erejéig.

Nagyon jó volt! Sok mindent át tudtunk beszélni, sok mindenre fény derült. Egyikünkben sincs tüske. Még fáj és hiányzik, de már most jobb egy picivel. Nem tiltom le sehonnan, képek/tárgyak is maradnak.

2023. ápr. 28. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:
TELJES lekapcsolás. Ha el akarod felejteni, akkor az a legjobb. Egyébként csak nyújtod a folyamatot, sokkal nehezebb lesz. A neten találsz sok jó tanácsot, hogyan könnyebb továbblépni.
2023. ápr. 28. 08:04
 7/8 A kérdező kommentje:
oh persze, nem fogok neki írni vagy beszélni vele, de már nem érzem szükségét annak, hogy tiltsam/töröljem mindenhonnan és kidobáljak mindent, ami rá emlékeztetett.
2023. ápr. 28. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon lassan, de végre sikerült, vannak nagyon szuper társaságaim szuper emberekkel akikhez újra vissza térek és senki nem kérdi meg mi történt, természetesen egy-két közelebbi ismerős közülük is tudja. Másrészt ott Aranyos és Gyönyörű hölgyek vannak, kedvesek, nem lenézőek, segítőkészek, de a férfiak is nagyon rendesek, tudom hogy azokra a társaságokra lelkileg bármikor számíthatok.
2023. máj. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!