Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek, ha rendben van az ön-és emberismerete, pár hét alatt, minden gond és nehézség nélkül sikerül társat találnia. Egyetértesz ezzel az állítással?
Alapbol azt mondanam nem, de sok ilyet ismerek akik par het ismerettsegbol evekig tarto kapcsolatokat csinaltak. Azert ehhez szerencse kell, hogy jol elsuljon, nem onismeret kerdese.
Soha nem jottem ossze senkivel par het utan, de tobb olyat tudok akivel eltudtam kepzelni magam mar az elso talalkozasunk utan es a tobbit meg hozta magatol a kapcsolodasunk
"Plusz, ha valaki figyeli az életet, akkor is azt láthatja, amit leírtam: Egy megtört nőt megmentenek, babusgatnak a pasik, egy megtört férfi meg senkinek nem kell!
Ez egy igazság."
Mi van? Egy nő, ha kiejti az exe nevét a száján, vagy a családjában levő konfliktusokat akár, a férfiállatban azonnal az egekig megy a teszto, és elhordja mindenféle rbancnak, ha nem is hangosan akkor magában. De elég sokan hangosan is, csak úgy piszkálódva hogy azért polkorrektek legyenek.
Ha nem követ el a nő ilyen "hibát", akkor is a max amit tesznek hogy elkezdik agyonbecézni tök feleslegesen, de oda se figyelnek mit mond, vagy ha igen akkor azért hogy kihasználják később a megtudott infókat, amiket direkt kiforgatnak hogy később lehessen ezzel manipulálni. Átlag pasi.
""Plusz, ha valaki figyeli az életet, akkor is azt láthatja, amit leírtam: Egy megtört nőt megmentenek, babusgatnak a pasik, egy megtört férfi meg senkinek nem kell!"
Helyesbítenék: ha a megtört nő csinos, fiatal és szexi, akkor. Ha nem az, akkor sajnos jellemző, hogy belerúgnak meg kiforgatják, hogy ő a hibás. Max. a családtagjai nem, ha szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!