Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek, ha rendben van az ön-és emberismerete, pár hét alatt, minden gond és nehézség nélkül sikerül társat találnia. Egyetértesz ezzel az állítással?
Nem értek egyet, mert egy nőnek akkor is könnyű társat találni, ha nincs rendben sem lelkileg, sem mentálisan - ha valahogy kinéz. Sőt, ennél meredekebb állítást teszek: ezek a dolgok, amik a férfiak életében szinte lehetetlenné teszik a párkeresést, a nőknél még előny is lehet.
Állításomat egy példára alapozom: amikor szétmentünk az exbarátnőmmel, mindketten romokban voltunk. Ő ennek ellenére talált pasit, aki segített neki, akivel később össze is jött. Én viszont semmilyen nőnek nem kellettem. De menjünk mélyebbre: feltehetően azért alakult így, mert egy pasi előtt egy megtört nő felébresztheti az apai ösztönöket, így a pasi szívesen babusgatja, pátyolgatja a nőt. Egy megtört férfi azonban a nők előtt egy senki, akit sajnálnak ugyan, de nem tartják vonzónak. Mert a nők a magabiztos férfiakat szeretik.
A TikTok-on láttam egy szöveget a témával kapcsolatban, ami kb. így hangzott - és ezzel egyet is értek:
"Ha egy nő nehéz időn megy keresztül, és össze van törve, találhat egy férfit, aki megmentheti.
Ha egy férfi nehéz időn megy keresztül, és össze van törve, semmilyen nő nem fogja megmenteni."
"Ha egy nő nehéz időn megy keresztül, és össze van törve, találhat egy férfit, aki megmentheti.
Ha egy férfi nehéz időn megy keresztül, és össze van törve, semmilyen nő nem fogja megmenteni."
Wow, tiktok incel bölcsesség. Férfi még nőt nem mentett meg. Max. kihasználja szexuálisan.
10, az alsópolcost csak azért hoztam fel, mert ezt érzem a kérdező felől. Általában ez a "reálisan látod magad" azt szokta jelenteni másoknál, hogy rosszabb vagy, mint aminek hiszed magad.
Magamra levezetve én ezt úgy látom, hogy például önismerettel rájöttem, hogy amit nem akarok szexben megcsinálni, mert mondjuk megalázónak tartom, azt nem kell megcsinálnom. Ebben sajnos nem tudom megcsinálni azt, hogy magamra erőszakolom, hogy felsőbb polcra kerüljek. Vagyis lehet meg tudnám csinálni, de akkor az életem szenvedés lenne.
Tehát én inkább ilyen tulajdonságokban gondolkozom. Ez önismeret. De ott az emberismeret, tudom, mik a férfiak elvárásai. Azért mert ezekkel tisztában vagyok, nem lesz párom. Hisz pont azzal vagyok tisztában, hogy nem illünk össze, vagy csak nagyon kevés férfival.
Baromi sok normális férfi van, csak őket senki nem veszi észre. Még külsőre is jók, csak hiányzik belőlük a magamutogatás, a menőzés, a pózőrködés. Nincs nagy hangjuk, mert ők a tettek emberei. Nem az az életcéljuk hogy havonta 2 wellness meglegyen, meg 5MFt-ot utazzanak el évente, meg 2 év feletti prémium autóikat lecseréljék. Meg nem tolták magukat tele szteroiddal, nem borították tele a testüket tetoválásokkal, nem gyantázzák le a testszőrzetüket. Tudod, ők azok a szürke kis senkik a nők szemében. Aztán ők nem insta műnőket keresnek, ellenben van egy határozott céljuk önmagukkal kapcsolatban, amiért tesznek is. Velük az élet kiszámítható, van anyagi, érzelmi biztonság, ami a jelenlegi nőknél szitokszó, azaz ők a lúzerek, az unalmas papucsok.
Szóval igazad van, mennyivel jobbak a nagy kanok, akik egyszerre 5 nőt dugnak, ők az izgalmas pasik, akik mellett egy nő sosem unatkozik. Milyen jó érzés az egy nőnek amikor alárendelt, amikor megalázzák. Ez nem hülyeség, az ilyen pasikért remegnek a nők, körbeugrálják, azt sem tudják hogy kedveskedjenek nekik. Szóval az ilyen menő pasik meg mindig foglaltak. Szomorú dolgok ezek! :(
Én erre csak annyit reagálok, hogy amikor az exem később beszámolt arról, hogy mi történt vele, akkor pont azzal hencegett nekem, hogy azzal a pasival, aki segített neki (aki megmentette) - ahogyan ő fogalmazott - "pezsgő szexuális életet él", meg azt mondta, hogy az a fickó őt "a tenyerén hordozza".
Szó sincs tehát semmiféle szexuális kihasználásról, épp ellenkezőleg: az a pasi a nő minden kérését teljesítheti.
#12 voltam
"Hogyan lehet kihasználni egy nőt szexuálisan??? Ne viccelj már. Minek megy a pasi alá? Ennyire egyszerű."
Hazudsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!