Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha efféle komunikációss problémák adódnak akkor ez nem fog működni vagy ez csak a kezdeti összeszokás nehézsége?
Figyelt kérdés
Mostani eset és hasonlók:
Beszélgettünk valamiről és hozzátettem, hogy nem bántam meg ezzel kapcsolatban semmit. Erre ő azt mondja, hogy nem mondta, hogy megbántam volna bármit is, csak azt mondja, hogy...
És ilyeneken vitázunk mert elcsúszik valami és már ő is és én is eréjesebben mondjuk a következő dolgot, aminek az lesz a vége, hogy veszekszünk a semmiért. Felidegesítjük magunkat mert a másik máshogy érti azt amit, érzödik a feszültség és utána már könnyeb borul a bili. Én vagyok a nő.
márc. 8. 17:26
1/4 anonim válasza:
Hogyha képes vagy ilyenkor engedni és higgadt maradni, akkor működni fog.
2/4 anonim válasza:
Nem sajnos. Ez nem összeszokás kérdése. Iq nulla értetlen a másik. Ezek általában igy is maradnak örökké.
4/4 anonim válasza:
Ez amolyan passzív agresszív, csakazértis nekem lesz igazam típus. Ha hagyod magad, alul maradsz, ha meg kiállsz magadért, veszekedés lesz, mert egyik sem enged. Én ezt hagynám, mert állandóan feszült leszel egész nap. Mire leülepedne az egyik vita, jön a másik nézeteltérés. Kellene a francnak ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!