Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss párkapcsolatban mennyi idő után derül ki, hogy egyeztethetők a szexuális igények vagy sem?
Szerintem kb. 3 ev.
Nekunk addig tartott a "langolas" vege, most mar latszik a kulonbseg..:(
Nehéz dolog ez, mert egy meglévő párkapcsolatban is egyik félnél beállhat valami miatt nullára a libidó.
Én vagyok az egyik példa fasziként, cukorbetegség, de mire rájöttem, már késő volt...
Elég egy szarul felírt gyógyszer, ami hazavágja a hormonháztartásod, máris becsöngettek.
A természet meg nem a meglévő javítására van berendezkedve, hanem a reprodukcióra.
szerintem ha nagyon nagy különbség van, akkor egyből
ha közepesen nagy, akkor 1 éven belül (amikor véget ér a fenntarthatatlanul sűrű szexelés időszaka)
Majd beáll idővel. Nekünk első pár hónapban napi 2-3 volt. Utána fél év körül napi egy, most pedig együtt élésnél kétnaponta egyszer bújunk ágyba.
Nekünk mindkettőnknél hasonló az igény szóval nincs gond belőle. De azért ahhoz szokj hozzá, hogy csökkenni fog majd szépen lassan.
nálunk az összeköltözés után derült ki, másfél év után költöztünk össze.
azért akkor, mert előtte evidens volt, hogy ha találkoztunk heti 3-4 alkalommal akkor szexeltünk, hisz máskor nem tudtunk. emiatt sokszor amúgy nem volt semmi spontanitás, tudtuk már előre, hogy most szex lesz és kész.
most együtt élünk és beállt egy ilyen természetes heti 1-2 alkalomra, ami viszont jó. néha hétköznap délután, néha hétvégén reggel, amikor épp kedvünk szottyan és kívánjuk. nincs kötelezőség, nincs idő szűke.
libidóban én kicsit intenzívebb vagyok, nekem továbbra is beleférne heti 2-3 alkalom is, de párom váltott műszakozik, sokszor éjszakázik is, így egyértelműen nem erőltetem. amikor van, akkor örülök, amikor meg nincs, akkor használom a kezemet. :)
23L, 4 éves kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!