Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőnek, ha rendben van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek, ha rendben van az ön-és emberismerete, pár hét alatt, minden gond és nehézség nélkül sikerül társat találnia. Egyetértesz ezzel az állítással?

Figyelt kérdés

nov. 24. 13:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Ott borul az elméleted, hogy a "nő" az megint csak egy szűk réteget jelent. Fiatal, csinos, vékony, gyerektelen, anyagilag rendben van, viszonylag tanult.

Például egy 20+ kg súlyfelesleggel rendelkező, és/vagy 35+ nőt ki fog pátyolgatni? Le se köpik, tudjuk jól. Lefőtt a kavé meg a kisfaxom...

Régen a gyerekvállalás miatt mondták, hogy sürgeti a nőket az idő, 25 éves korig menjen férjhez, bárkihez, csak legyen. Ma ugyanúgy kb 30 éves korig van esélye normális kapcsolatot találni, de jó lesz az oda inkább 25-nek. Tehát egy nő élete átlagosan 82 év, ebből van kb 7 éve, amikor kelendő. Utána már igencsak meg kell alkudnia.

Viszont pont 18-25 évesen nincs még elég ön- és emberismerete.

40 felett már van, viszont van annyira önálló, hogy inkább nem megy bele számára hátrányos helyzetekbe. Nagyon sokan inkább maradnak egyedül.

Ebből meg ugye az következik, hogy a fiatalok közt kevés a szingli a piacon, ezért nehéz velük ismerkedni. 30 felett meg egyre kevesebb nő lesz azon a bizonyos piacon, mert inkább kivonják magukat a forgalomból. Hiába van elméletileg több szingli, ha ő egyszer nem akar kapcsolatot, akkor pont olyan, mintha nem lenne.

A maradék meg a pasiknál esik ki, mert a fiatal-vékony-gyerektelen a Szentháromság.

nov. 25. 07:46
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz! Rendezett, önálló életem van és kellő önismeretem, ezáltal reálisan látom, vak, özvegy, gyerekes nőként nem találok már senkit!
nov. 25. 08:58
 33/40 anonim ***** válasza:
58%
32. Mondjuk az tény hogy sajnos nagyon nehéz helyzetben vagy. Viszont van sok olyan férfi is akinek teljesen jó lennél, de ők meg láthatatlanok, nincsenek fent sehol sem. Ma a keresett kategória a könnyűvérű, könnyen ágyba vihető komolytalan, tehermentes nő, akivel a lényeg a szex.
nov. 25. 10:40
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 33-as! A helyzetem nem nehéz, hanem kilátástalan. Komoly kapcsolatot találni még a látó, gyerekes nőknek is nehéz.
nov. 25. 11:36
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
34. Az van kedves, hogy a normális egyedülálló férfiak és nők látván ezt a végtelenül primitív társkereső piacot, 1-2 nap után vissza vonulnak, teljesen jogosan. Ma már nem társkeresésről beszélhetünk, hanem szexpartner keresgélésről. A mások meg az, hogy válogatni csak azok tudnak, akik hozzák a korszakos elvárásokat külsőségekben. Itt megjegyezném, hogy egy átlagos nő még válogathat, egy átlagos férfi már régen nem, ő csak random próbálkozhat hááátha alapon. A fő nehézséget meg az a tény jelenti, hogy gyakorlatilag mindenki főnyereménynek tartja magát, holott jó párkapcsolatra legalább a 80%-a alkalmatlan az embereknek. Az eljépzelés hogy legyen mennyiségi és minőségi szex, hogy mindig minden legyen happy, ez még nem egy valódi párkapcsolat tervrajza. Mert kb. mindenki csak a desszertet kéri, de bevásárolni, főzni, teríteni már csak kevesen tudnak és akarnak. Engem is kereshet bárki bármelyik társkeresőn, sehol sem vagyok jelen, nem véletlenül.
nov. 25. 11:56
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 35-ös! 32-es vagyok, én is ezt gondolom, amit te. Sosem voltam és nem is leszek fent társkeresőn, mert minek is? Személytelen és még sorolhatnám.
nov. 25. 12:16
 37/40 anonim ***** válasza:
88%

Nem gondolom, hogy ez igaz lenne, mert nagyon esete válogatja. Ill. kérdés, hogy itt társtalálás alatt azt értjük, hogy hozzá illő, számára megfelelő társat talál, vs. egyéjszakás kettyintés vagy "hát sok mindenben nem passzolunk, de legalább legyen mellettem vki". Mert előbbire azért nem mindig van lehetőség, főleg ha:

- a nő genetikailag nagyon csúnya

- a nő nincs olyan élethelyzetben, hogy elköltözzön, és helyben nem jó a választék (pl. kis falun, ahol a férfiak többsége apja-nagyapja korú, alkoholista, balhés cigány és / vagy szőkecigány és úgy is viselkedik, igénytelen stb.)

- a nőnek súlyos pszichés problémái vannak (még ha el is kezdett dolgozni rajta)

- a nőnek van vmi nehezebben teljesíthető elvárása (akkor is, ha önmagához képest nem irreális - pl. vegyész nő természettudományban jártas párt keres, vagy konzervatív vallásos nő hasonló férfit keres)

nov. 25. 13:33
 38/40 anonim ***** válasza:
92%
Minél igényesebb vagy(az igényesség nem a külsőségeket illeti), annál nehezebb. Tingli-tangli nőkből, pasikból Dunát lehetne rekeszteni, de önálló gondolkodásra képes, jól nevelt, szellemileg igényes, párkapcsolatra alkalmas, nem önző, perverz, defektes, függő, tikkelő embert találni már igen.
nov. 25. 13:47
 39/40 anonim ***** válasza:
84%
Na pont ez. Nekem soha nem volt könnyű a társkeresés, pedig tinikorom óta tudom, hogy nekem nem kellenek szexkapcsolatok, csak komoly. Pontosan tudom, ki vagyok, kit keresek, miben tudok/vagyok hajlandó változni, miben nem, mit tudok elfogadni, mit nem. Ezzel pont nehezítettem a dolgomat, mert sok embernek ezekről fogalma sincs, csak sodródnak az árral, és a legfontosabb szempont számukra párkeresésnél, hogy szopok-e.
nov. 25. 14:44
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

39. Rád mondják hogy unalmas, nagyképű fap.na, mert nem azon kattog az agyad hogy részesítsd az újdonsült lovagodat orális és anális élvezetekbe. Hidd el, ha férfiként tiszteletet adsz elsőre egy nőnek, ha tényleg érdekel amit mond, ha komoly vagy, teljesen hulyének néznek. Vagy ha a második találkozó alkalmával nem szopatod szét, vagy nem dugod rommá!

Tudod mi van? Mit mond a mondás? Mi lebeg a víz tetején? Nem hinném hogy meg kellene felelnünk egy primitív rétegnek! 🙂

nov. 25. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!