Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nekem minden dolog az életben nehézséget jelent, míg másoknak meg semmi problémájuk sincs sose?

Figyelt kérdés
Voltam már pszichiáternél is, szedtem a gyógyszereket, de azoktól se éreztem magam jobban. Bár van barátom, de félek vele összeköltözni is, anyám szerint én úgy tudnék egy háztartást ellátni, és gyerek se kellene nekünk, mert úgy se tudnám felnevelni, és hol tudnék főzni, mosni, meg még munkába is eljárni. Bár voltak kapcsolataim, de mindben engem hagytak ott, gondolom azért, mert semmit nem érek.
jan. 17. 13:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Nekem még így is nehézséget jelent egyáltalán az is, hogy élek, míg mások szülnek vígan pár hónap járás után, elválnak, új férfit találnak, és semmi sem töri meg különösebben az életüket. Engem még a suliban is kiutáltak a többiek.
jan. 17. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, 7 sort írtál, de már ennyiből kiderül.

Gondolom, nem ma kezdődött az, hogy anyukád lekicsinylően beszél rólad, és ezzel lelkileg bántalmaz.

jan. 17. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ide nem pszichiáter kellene, meg gyógyszerek, hanem egy pszichológus. Ha még nem tetted, költözz külön anyádtól és soha ne állj szóba vele többet.
jan. 17. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a problémád konkrétan? A pszichológussal megbeszéled azokat, amiket anyukád mond? Mert nem nagyon előremutató, ahogy nyilatkozik rólad.
jan. 17. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Anyával kapcsolatban egyetértek. Az enyém is lekezelt, hogy úgy-sem tudnék főzni. Így vele maradva ez kissé mamahotel volt. Aztán történt, hogy hirtelenül lerobbant és teljesen egyedül álltam neki főzni. Azóta én főzök magamra és páromra is, párom későbbiekben költözött ide. ^.^

Emellett a mosást sem mutatta meg soha. Ahhoz a hülye géphez nem értek, ami van nekünk. Valamiben sajnos olyan vagyok, hogy látnom kell és anélkül nem állok neki egyedül.

35/F

jan. 19. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
5- akkor neked sajnos egy mérgező anyád van, akinek az a célja, hogy gyerekszerepben és függőségben tartson. Örülj, ha ebből egyedül ki tudtál lépni.
jan. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!