Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lendültök túl az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lendültök túl az ilyen időszakokon?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk nagyon szilárd, nagyon szeretjük egymást, 9 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyjából két hónapja sorozatban negatív dolgok történnek velünk, rajtunk kívül álló okok miatt. Mindkettőnk munkahelyén negatívan alakulnak a dolgok, közben nemrég költöztünk, az sem úgy alakult, ahogyan terveztük és tegnap nem a mi hibánkból ugyan, de karamboloztunk. Mindeközben az egyik rokonunk is tőlünk várna segítséget az életében kialakult krízis miatt és ezt most már kezdjük soknak érezni.

Tudjuk, hogy élet nem habostorta, mindig adódhatnak nehézségek, de ez így most hirtelen nagyon sok. Alapvetően igyekszünk úgy élni, hogy mindenben a jót keressük és hálásak legyünk mindenért, ami megadatott, de ebben a helyzetben ez így egyre nehezebb és (főleg én) kezdünk lelkileg kifacsarodni.

Ti hogyan lendültök át az ilyen nehéz időszakokon?

2023. nov. 9. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én párom szakítással szokott túllendülni (eddig kétszer), de ezt nem javaslom. Utána leesett neki hogy nem én tehetek róla, mert a szerencsétlenségei csak sokasodtak utána. Harmadszor már inkább nem is szakított, akkor hamar megoldódtak.
2023. nov. 9. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az élet ilyen. Van, hogy kitör a sz&rvihar. Legjobb ilyenkor összekapaszkodni, és amelyikteknek több a lelki ereje, kihúzni a másikat a letargiából. Tudod:ma te, holnap én. Ez megerősíti a kapcsolatot.
2023. nov. 9. 11:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, az biztos, hogy az ilyen helyzetek eddig mindig csak erősebbé tettek minket, csak most nagyon egyszerre jött minden sz@rság. Óriási szerencsém van a párommal, mert igazi támogató típus, lelkileg hihetetlen sokat segít. Sokat szoktunk arról beszélgetni, hogy ez egy nagyon nagy ajándék, hogy egymásra találtunk és hogy mindketten meg tudjuk becsülni ezt.

Kicsit szeretném enyhíteni a rá nehezedő terheket, de büszke férfiként ezt nem nagyon szokta hagyni, szerinte minden a férfi dolga, de egyrészt ezzel nem értek egyet, másrészt azt sem akarom, hogy idegileg/fizikailag tönkre menjen. Jó lenne mindkettőnket kicsit megerősíteni lelkileg, de ebben most úgy érzem, elakadtam. 🙄

2023. nov. 9. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Mesélj neki rémtörténeteket, hogy pl valakik mennyit költöttek műtétekre, orvosi kezelésekre, akkor talán vigyáz magára és belátja hogy a karambol végülis ehhez képest egész olcsó volt, az igazán drága az lenne ha az egészsége megy rá a túlterheltségre.
2023. nov. 9. 22:59
 5/6 A kérdező kommentje:
A karambol tényleg rajta kívül álló okok miatt történt, felkészülni sem tudott volna rá, mert egyik pillanatról a másikra történt, de nyilván jelnek vesszük, semmi nincs véletlen.
2023. nov. 10. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontról pontra kell megoldani a problémákat.
2023. nov. 11. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!