Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól esik azt észrevenni és érezni a másik emberen, hogy bejössz neki?
Miközben lehetetlen, hogy bármi legyen köztetek. Amit a másik is tud, de látod, hogy azért nem hagytad hidegen.
Szereted ezt érezni vagy inkább teher?
Jól esik ,persze. De közben rossz is,mert tudom,hogy nem lehet semmi. Sokan ezért megkoveznek,mert be merem vallani. De pont idén jártam úgy,hogy egy családos illetőt megismertem,aki egyértelmű tetszését fejezte ki,többször is. Flört,stb. Tovább nem ment,mert foglalt. Én is az vagyok. És nem állt szándékomban sem felrúgni a kapcsolatomat egy kis izgalomert,sem megcsalni a páromat. + Egy családot sem akarnék tönkretenni,soha.
Szóval valahol jó érzés is volt,de közben szomorú is,hogy rosszkor,rossz helyen. Évtizedenként találkozom olyan emberrel,aki megfog. Egy 10+éves kapcsolatban pedig már nyilván nincsen annyi izgalom,amennyit egy friss ismeretség tud adni. Ezért ez nagyon nehéz tud lenni belül.
Nem élvezem, mert nem érdekel mások vonzódása. Foglalkozzon mindenki a saját párjával. Magam miatt akarok úgy kinézni, ahogy.
Sokkal rosszabb számomra az, amikor párkapcsolatban azt veszem észre, hogy más is nagyon tetszik. Ez a véget jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!