Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevennétek ha a férjetek gondolataiban egy masik nő járna?
A gondolatok - szerencsére - jól elrejthetőek, a tettek kevésbé.
Ha mindenki tudná mire gondol a másik, akárcsak egy vadidegen az utcán elég sok galiba származna belőle.
Ha összetalálkoztok a nővel mondjuk egy közös eseményen és látod, hogy kiemelt figyelemmel bánik vele, zavarba jön a közelségétől, esetleg elkezdi kritizálni, na akkor.
Hát ha csak gondol rá, akkor nem. Akármennyire is egy húron pendülünk és néha úgy tűnik, de valójában nem tudok a gondolataiban olvasni.
Nyilván ha ez már a viselkedésén is meglátszik, akkor azért felmerülne a gyanú.
Én nem vettem észre. 😭
Annyira szerettem,annyira bíztam benne,hogy ki mint él úgy ítél alapon azt hittem,csak engem lát,mint én őt. Ráadásul gyereket akartunk,ezzel voltam elfoglalva;hőmérőzés,számolás,utána olvasás. Aztán 4hós voltam amikor kiderült,hogy másfél éve csal,és szerelmes is volt belé. Utána minden a helyére került. Miért voltak a veszekedések,az eltünések,az igéretek be nem tartása... Mert ő volt a fejében,a szívében,nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!