Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha észrevennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha észrevennétek, hogy az anyukátoknak bejön a párotok?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: 18 évvel idősebb férfival járok, aki anyukámnál csak 4 évvel fiatalabb és egyébként nagyon jó pasi még mindig. Itt valszeg az "Alpha male" címkét lehetne ráaggatni, mert kondis, sármos és vállalkozó. Volt egy 10 éve amikor csak szexkapcsolatai voltak és gyakorlatilag bárkit megdughatott ha akart. Mostanra lehiggadt, azt mondta erre már nincs szüksége, családot szeretne és komoly, normális kapcsolatot.

Nagyon jól kijövök a családjával, szeretnek a szülei és ő is remekül beilleszkedett a miénkbe. Egy bökkenő van, hogy észrevettem hogy anyámnak is tetszik (csomó nőnek tetszik amúgy), zavarban van a jelenlétében és hülyén viselkedik. Barátom meg is említette jót kuncogtunk rajta. Nekem mégis kínos érzés, mert csak az anyámról van szó, ráadásul feltűnő, apámnak is tuti feltűnt már. Nem akarom hogy anyu viccet csináljon magából vagy rosszul érezze magát. Menjünk hozzánk kevesebbszer, vagy ti mit tennétek? Annyira hülye helyzet.

2021. nov. 11. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ellen anyád nem tud mit tenni, ha tetszik neki.Amíg nem flörtöl vele direkt, nem tesz neki ajánlatot, addig mi a probléma?Majd apáddal megbeszélik, ha akkora a baj.
2021. nov. 11. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy anyuka tudja leplezni.
2021. nov. 11. 12:53
 3/5 A kérdező kommentje:
# én is ezt gondoltam, de már ott fura volt, hogy folyamatosan kérdezgetett mi van a barátommal, mikor megyünk, mi a kedvenc kajája stb, és mindig csak vele foglalkozott mintha ott se lettem volna. Akkor esett le, hogy bejön neki, amikor egy elkaptam egy pillantását ahogy ránézett. Utána kezdtem figyelni, és száz hogy tetszik neki.
2021. nov. 11. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Neked is bejön a kiélt vénülő kandúr, akkor anyádon mért csodálkozol? Egy családból vagytok. 🤷‍♀️
2021. nov. 11. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

3 Elhiszem, hogy ez a helyzet.De már nem azért, az én anyám a tesóm és az én páromat is szereti.Mikor megyünk vendégségbe mindig olyat süt-főz, amit mindannyian szeretünk.Ő is tudja kinek mi a kedvenc étele, itala.Sógorom kedvéért mindig vesz sört, bort.

Az én páromnak szokott főzni olyat, amit ők ketten szeretnek, de én utálom, ezért olyat nem főzök.No mindegy, oda akartam kilyukadni, hogy mégsem férfiként tekint anyám sem az én páromra, sem a sógoromra, csak szereti őket és jóban vannak.Ők is segítenek anyukámnak, ha kell csinálni valamit a ház körül.

2021. nov. 11. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!