Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól esik azt észrevenni és érezni a másik emberen, hogy bejössz neki?
Miközben lehetetlen, hogy bármi legyen köztetek. Amit a másik is tud, de látod, hogy azért nem hagytad hidegen.
Szereted ezt érezni vagy inkább teher?
Én pl. házas vagyok, családom van, de lehet más oka is. Mondjuk szerintem többnyire ilyesmi.
Én amúgy imádom "rajtakapni" a másikat, hogy pl. pont megnéz vagy akár zavarba jön. Valószínűleg ilyenkor nekem is tetszik az illető, tehát kölcsönös, de eleve nem úgy állok hozzá, hogy legyen is belőle valami. Ez a várom, hogy lássam izgalom az megvan ilyenkor, valaki írta. De nálam ennyiben kimerül. Idővel lecseng.
Ha most jobban belegondolok, volt olyannal is, akivel nem szimpatizáltam kölcsönösen, de észrevettem, hogy ő észrevett. Ebben az esetben sem éreztem tehernek, mert amúgy semmi olyat nem tett. Mert gondolom látta rajtam és tudta rólam. Meg amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!