Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól esik azt észrevenni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól esik azt észrevenni és érezni a másik emberen, hogy bejössz neki?

Figyelt kérdés

Miközben lehetetlen, hogy bármi legyen köztetek. Amit a másik is tud, de látod, hogy azért nem hagytad hidegen.

Szereted ezt érezni vagy inkább teher?

ma 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Így vagyok egy számomra nagyon kedves kolléganővel. Jelen helyzetben nem lehet köztünk semmi, ettől függetlenül imádok és várok minden pillanatot, mikor Vele lehetek és érzem, hogy ő sem közömbös irántam.
ma 16:34
 2/8 anonim válasza:
79%

Attól függ ki az adott illető és milyen a kapcsolatunk.

Személy szerint nekem jól esik mikor egy-egy emberen észreveszem akivel mondjuk először találkozok pl szórakozóhelyen és tudom, hogy lehet nem is találkozunk többet. Kapcsolatban vagyok de mindig elmosolyodok az ilyen eseteken, egyfajta pozitív visszajelzés. Viszont ha mondjuk egy barátomon vagy kollégámon venném észre az már teljesen más helyzet az számomra inkább teher lenne.

ma 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer történt velem, hogy komolyan elgondolkoztam, hogy mi tetszhet bennem neki annyira. Zavarba hozott, akkor jöttem rá, hogy ő is tetszik nekem.

Más esetekben inkább zavaró, ha én tetszem neki, de ő nekem nem.

ma 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor teher, ha egyoldalú és mellé idegesítően nyomul a másik. Egyébként nem feltétlen zavaró, bár tud kellemetlen érzéseket okozni ha kölcsönös, akkor is, de inkább amikor otthon gondolkodik rajta az ember, hogy bár lehetne valami, nem az adott helyzetben, amikor látjátok egymást, beszélgettek.
ma 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, kellemes, szívet melengető érzés. Egyfelől. Másrészt pedig nagyon szomorú, mert lehetetlen.
ma 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem. Teher.

Nem értem, miért ne lehetnénk együtt? Kapcsolatban vagyok? Nem vagyok érzelmi qrva, szóval a páromon kívül nem kell mások figyelme.

ma 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Azzal a személlyel szemben teher, akit már visszautasítottam, hogy nem lehet köztünk semmi. Ez frusztrál is ebben az esetben.

Azzal a személlyel szemben viszont, akivel érzem a kölcsönösséget, csak más ok miatt nem lehet közöttünk semmi, ott jóérzéssel tölt el, hogy izgatott vagyok, mikor vele beszélek.

ma 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan szomorú ezt olvasni, hogy emberek kölcsönösen tetszenek egymásnak, de még sem lehetnek együtt. Miért?
ma 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!