Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit fejez ki? A férfi, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fejez ki? A férfi, egy számára szimpatikus nőnek egyszerre mindkét karját "megszorítja", megfogja.

Figyelt kérdés

nov. 22. 19:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Ne engedd, hogy egy 59 éves hozzádérjen. Ő nem azt akarná tőled, amit te, hanem csak a testedet. Én nem tudom, hogy neked mért van szükséged egy bőven apádkorú férfira, gondolom, a saját apádtól nem kaptál szeretetet, de ne vágyakozz ez iránt az ember iránt, kortárs párkapcsolatot keress.
nov. 23. 20:11
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha a vőlegényem tesz így, oké, semmi gond, mert ismerem, és tudom, hogy sohasem bántana.

Hogyha viszont egy kvázi randizási szakaszban teszi valaki, azt nagyon nem díjaznám, mert jelezhet agressziót is.

Nem biztos, hogy agresszív, dehogyis, viszont megriadnék tőle.

nov. 24. 08:09
 23/31 anonim ***** válasza:
68%
A múltkor még 63 éves volt a fickó,....gyerekek,ez a pasi egyre fiatalodik, 😃😃😃😃😃
nov. 24. 09:45
 24/31 A kérdező kommentje:
Mindegy a kora! Akörül van... 🫣🤣
nov. 24. 10:00
 25/31 anonim ***** válasza:
56%
Ha te egy névtelen oldalon összevissza hazudozol, akkor mondhatunk neked akármit, úgyse fogadod meg. Te fogsz koppanni, nem mi.
nov. 24. 10:16
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom én sem az életkorát, ekörül van ahogy írtam, de nem lényeges, a véleményetekre pedig attól igenis kíváncsi vagyok
nov. 24. 14:16
 27/31 A kérdező kommentje:
Azt nem jelentheti, hogy :"akarlak"?
dec. 12. 19:15
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
De most "megfogott", vagy "megszorított"? Utóbbonál én tipliznék. Bár a válaszaid alapján kb. egy óvodás szintjén mozogsz, szóval....
dec. 20. 18:40
 29/31 A kérdező kommentje:
28:megfogott inkább. Nem annyira szorosan.
dec. 20. 18:42
 30/31 anonim ***** válasza:
29. S az elmúlt 1 hónapban sem derült ki?
dec. 20. 18:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!