Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit fejez ki? A férfi, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fejez ki? A férfi, egy számára szimpatikus nőnek egyszerre mindkét karját "megszorítja", megfogja.

Figyelt kérdés

nov. 22. 19:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%
Annyit hogy jelezte neked hogy megvagy. Vagyis levágta rólad hogy odáig vagy érte és könnyen ágyba tud vinni pár körre. Ebből nem kifejezetten lehet már komolyabb. Az egész egy vicc
nov. 22. 22:17
 12/31 anonim ***** válasza:
63%
Ez kérdés? Nem érzed? Agresszív, határátlépő viselkedés. Remélem csak trollkodsz mert ennyire buta nem lehetsz. Ez mindenkinél redflag kéne hogy legyen.
nov. 22. 22:28
 13/31 A kérdező kommentje:

Gyerekekkel foglalkozik a munkája során, nem nézem ki belőle hogy agresszív, de annyira nem ismerem.

Ez a helyzet egyébként az utcán történt, lehet mást akart, de nyílt terepen nem akarta? Közben mosolygott, amikor megkérdeztem.

nov. 23. 07:58
 14/31 anonim ***** válasza:
63%
A gyerekekkel való foglalkozás nem zárja ki az agressziót, sőt. Biztos nem óvóbácsi. Egy edző például simán lehet agresszív. A másik testéhez engedély nélkül hozzáérni, pláne megszorítani minden kétséget kizáró agresszió.
nov. 23. 18:27
 15/31 A kérdező kommentje:
14:az nem lehet, hogy megakart ölelni, de ott nem tehette. Máskor is ért már a karomhoz, de akkor finoman simította.
nov. 23. 18:30
 16/31 anonim ***** válasza:
Én nem arra gondolnék. Tetszik neked? Járni akarsz vele?
nov. 23. 18:34
 17/31 A kérdező kommentje:
16:igen, nagyon vonzódom hozzá 🫣
nov. 23. 18:41
 18/31 A kérdező kommentje:
és amikor ez történt, előtte egy héttel én azt írtam neki, hogy úgy megölelném.
nov. 23. 19:05
 19/31 anonim ***** válasza:
Hány éves? Ha kölcsönös a szimpátia, mért nem randiztok?
nov. 23. 19:44
 20/31 A kérdező kommentje:
19:mév nen tart ott a dolog, csak szimpatizálunk. Ő már idősebb, 59.
nov. 23. 20:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!