Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiak! Nektek a 2 nő közül melyik lenne vonzóbb?
Van egy fiatalabb nő, most lesz 30. Albérletben lakik a macskájával, mindenét ő fizeti. Autója is van. Nagyon csinos, homokóra alak, hosszú comb kerek fenék, formás eredeti mell, hosszú barna haja van, igényes a megjelenésére. Lehet vele hülyülni, szeret bulizni. Viszont nehezen nyit, évek óta szingli, nem is szereti ha randin a férfi fizet. Sokan szeretnék őt, de ő nem egy ismerkedős alkat. Jellemét tekintve nagyon kedves, mosolygós, nagyon mély érzései, lelke van, nagyon tud szeretni és alkalmazkodik ahhoz akit szeret, nem veszekedős fajta. Bújós, szexben bármire kapható. Viszont nem szeret otthon lenni, ha valakivel együtt van folyton programokat szervez vele. Tehát nagyon szeretné élvezni az életet, még az sem érdekli ha egyedül. Stabil munkahelye van nagyon jó pozícióban, amit nagyon szeret.
És van egy másik nő, aki 40 lesz. Elvált, van már egy 10 éves gyereke, akiért él hal. Ugyanúgy albérlet, kocsija is van (modernebb kocsi mint a másiké). Nagyon jól tartja magát, neki is homokóra alakja van, alacsony, hosszú szőke haja van, mű melle van (nem nagy, épp a tenyérben elférős). Ő is nagyon bújós és imád szexelni. Viszont ő úszik a férfiak figyelmében, ad nekik esélyt bőven. Bulizni nem nagyon jár el, inkább otthon szeret lenni a gyerekével. Ő is nagyon tud szeretni, viszont kevésbé alkalmazkodó. szabályokat állít fel, és ha valami nem tetszik neki azonnal hangot ad. Viszont ha minden jó, akkor nagyon odaadó. Ő elvárja, hogy a férfi fizessen. Nem az a tipikus bájos nő, inkább flegma mint kedves, viszont aki szereti pont ezért szereti. Egy határozott, kész karizmája van amit már aligha lehet formálni, de pont ezért határozott és tudja mit akar. Stabil munkahelye egy ideje nincs, vállalkozással próbálkozik. Komoly kapcsolatot nagyon akar már.
Férfiak, ennyiből leszűrve, ha mondjuk mindkettőnél lenne esélyetek, és már komolyat szeretnétek, melyik vonzóbb egy normális hosszú kapcsolatra?
Ha a kort nézzük, a gyereket, vagy a jellemet. Hátrány vagy előny ami az egyikben megvan de a másikban nincs?
Nagyon érdekel, hogy hogyan gondolkodtok.
Köszönöm előre is!
Akkor viszont kérdező élek a gyanúperrel, hogy nem látod magad tisztán. És a rengeteg pozitív tényező mellett lehet ott pár igencsak negatív is, amire esetleg nincs rálátásod, de ami eltaszította pl az említett embert is. Túl tökéletes is volt az első példa, azért hittem elsőre hogy fikciós kérdés. Valami bizonyára lehet a háttérben, mégpedig viselkedés felől.
Az alternatív megoldás pedig az, hogy a férfi mondjuk félt tőled, ha valóban ennyire jó nő lennél és hibátlan, nem érezte úgy hogy összeilletek, és hogy jól jönne ki a helyzetből. Nem volt hozzád elég önbizalma, vagy csak helyesen mérte fel hogy te jobb nő vagy, mint amennyire ő jó férfi kellene legyen hozzád képest. De az is lehet hogy a 2. nő volt az esete, ami valamiért vonzza és beindítja. Egy példából még nehéz általánosítani.
#31 Ha hiszed ha nem, nincs így. Vagyok / voltam annyiba szerelmes ebbe a férfiba (túlságosan is), hogy semmilyen negativitást nem okoztam neki. Soha nem beszéltem vele csúnyán, alkalmazkodtam hozzá, minden szexuális dolgát teljesítettem, neki az fontos volt. Maximálisan tiszteltem, az életemet odaadtam volna neki. És ő az ő szájával se panaszkodott soha. Szóval leírnám én a rossz tulajdonságaimat, vannak is, de tudom, hogy felé olyan szinten meghunyászkodtam, hogy olyan énemet hozta elő amit én se ismertem. Teljesen harmonikus és kiegyensúlyozott volt minden. És igazából olyan szöveggel is választotta a másikat, hogy tudja, hogy én vagyok a tökéletes vagyok neki...
Mint mondtam, én tudok azért aludni ettől, csak próbálom megérteni hogy egy ilyen férfi mint ő, aki belefáradt az élet leckéibe, minden érzelmi játékba, megállapodni szeretne és nyugodtan élni, miért látná inkább a jövőt egy olyan kategóriájú nőben, akit körbeírtam.
Hát akkor sajnálom hogy így jártál. Ez pech, ha kémiáról van szó, meg hogy kinek ki tetszik. Marad amit az alternatív megoldásnál írtam 2 másik opció.
Bár most hogy írod hogy szeretne nyugodtan élni, lehet akkor mégis a menni kell, bulizni kell vonal zavarta? Mivel a másik nőnél jelezted hogy otthonülő már.
#34 Igen, csak az a fura, hogy ő a saját elmondása szerint szerette ezt bennem, hogy nem kellett gondolkodnia soha hogy mit csináljunk hova menjünk, mindig feldobtam a napját a lendületemmel. Látszólag nem zavarta. Azt viszont mondta, hogy a másik nő még azért is rászólt, ha hangos a kocsiban a zene, mert ne menőzzön már a városban, ő ennél visszafogottabb. De kétlem, hogy ez adott vagy vett el a vonzerőnkből.
#36 Az tény, hogy tapasztaltabb lehet, igen :D viszont nem akarok beképzelt lenni, nyilván messziről jött ember azt mond amit akar, de az tény aki szexben engem leköröz annak én magam gratulálok. Kevés az a dolog amit ezzel a pasival nem "tanultam" be :D egy perverz állat volt én meg mindenben a partnere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!