Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak igénytelenné, büdössé a 40 feletti férfiak?
Nem járnak fogorvoshoz, nem mosnak fogat, nem fürdenek csak pár naponta, tisztelet a kivételnek.
Tudom hogy vannak igényes férfiak még a nyugdíjasok közt is, csak kevesen.
Kinek van gusztusa ilyenekhez?
Sajnos egyrészt a nőknél se jobb a helyzet, büdös öregasszony pontosan annyi van, mint büdös öregember. (Picivel még több is, mert létszámban magasabb az idős nők száma, mint az idős férfiaké).
Ezzel nincs mit tenni. A többségük vagy tényleg nem fürdik, vagy olyan helyen él, ami büdös és lehetetlen elvenni a szagát. Pl. panelház. A panelproliknak jellegzetes panelházi szaga van, még a fiataloknak is.
A gangos bérházak lakásai amik még iszonyú büdösek tudnak lenni, ilyen régi doh, penész, vizelet szaga van a legtöbbnek.
A fogászatra annyi a válasz, hogy túl sokba kerül. És ez sajnos igaz is, egy mezei fogtömés is 20 ezer Forint felett volt pár éve. Most lehet olyan 30 környéke. Egy komolyabb beavatkozás minimum hatszámjegyű. Általános fizetéssel nem lehet kigazdálkodni. Ha rosszak a fogaid, egyszerűbb meghalni. Az gyorsabb és kevésbé fáj.
Sok középkorútól idősebb férfinek az alkoholista életmód miatt van szaga, a sör, pálinka meg a többi szemét amit isznak érződik.
Sok embernek eleve ilyen avas szalonnaszaga van, ha fürdik, akkor is. Roma testvéreinknél ilyen standard a romlott sárgaborsó-főzelék és a kukában érlelt kávézacc aroma. Idős bácsik és nénik általában poshadt víz szagúak szoktak lenni.
Rossz lehet, ha neked ez a szinted kérdező. Hát akkor szagold őket🤣
Aki igényes, az 40 felett is igényes marad, nem hanyagolja el magát. Aki meg tróger, az már fiatalon is ritkán fürdik, és nem mos fogat.
Nekem nem ők a szintem, csak velük dolgozok együtt, sajnos.
És ez iroda, nem gyár.
Bár lehet ott igényesebb emberek vannak, fene tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!