Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg alkalommal áll a bál nálunk,és minden kihallatszik a szobából, vagy házból. A veszekedés tárgya a pasim rendetlensége,lustasága,és igénytelensége. Ilyenkor emiatt engem ítélnek el,hogy ordítok, vagy őt,hogy rendetlen?
Figyelt kérdés
Az ő falujában élünk, engem itt nem ismer senki.Másfél éve vagyunk együtt.Azóta számtalanszor volt olyan olaszos,vagy durvább veszekedés köztünk,hogy minden tökéletesen hallatszott odakint is, sőt az udvaron is martuk egymást..Jobbára én mondtam el mindennek őt, a lustasága,igénytelenségei miatt. Válogatott szitkokkal együtt..Ilyenkor ezért engem ítélt el az aki hallotta, vagy őt? Egy barátomnak meséltem, ő azt mondta,hogy úgy is látják, meg ismerik a faluban,hogy milyen, hogyan jelenik meg, milyen a megnyilvánulása is stb..Ma megint veszekedtünk,és mellettünk itt voltak az ácsok dolgozni. Kint cigiztek, én meg utána ordítottam az ajtóból,hogy illő lenne a nyomorult csipáidat kiszedni a szemedből, meg elmenni végre vele orvoshoz, gyökér..Meg mondtam neki még egyebet is,de azt nem részletezném. Engem fognak az ordítozás miatt kipletykálni, vagy azért elkönyvelik,hogy elég igénytelen lehet, ha ennyit kell vele veszekedni?febr. 3. 16:04
1/17 anonim válasza:
Azt könyvelik el, hogy megtalálta a zsák a foltját, két bolond egy pár.
3/17 anonim válasza:
uff, téged minősit a kapcsolatod, te választottad, te nyüglödsz vele, egy gyerek él veled aki még nem nőtt fel a felnőtt élethez, ha neked ez kell akkor hajrá.
4/17 anonim válasza:
Szerintem inkább mindkettőtöket. Mondjuk azt, hogy csippás a szeme diszkréten is lehet közölni nem fél falu füle hallatára
5/17 A kérdező kommentje:
Amikor visszadumál, olyat,hogy szerinte ez tök normális,és másnak is olyan...erre van olyan ember, aki nem dühödik be? Én visszafogtam magam,amíg tudtam, elkezdett szemétkedni. Nem fogom befogni a számat, csak azért,hogy neki jó legyen.
febr. 3. 16:14
6/17 anonim válasza:
Ő ilyen, te meg vele vagy. Miért? Szeretsz egész nap üvöltözni? Vagy csak jó ott lakni?
7/17 A kérdező kommentje:
Hittem abban,hogy működni fog a dolog. Egy hónapig nem veszekedtünk,ami nálunk már rekordnak számított. Ma ismét kitört a balhé. Így nem fog működni ez.
febr. 3. 16:23
9/17 anonim válasza:
Ne higyj abban, hogy jobb lesz a szituáció, mert nem lesz az, hagyd el örökre inkább.
10/17 anonim válasza:
Én azt mondanám "Na, itt lakik a két hülye! Összeillő páros!!! HAHA!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!