Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedéskor elvonul napokra? Egy gyereket sikerült kifognom?
Mintha nem tudná intelligens módon megoldani a problémát. Szerinte csak hisztizem és hagyjuk egymást békén.
Ez kész agybaj!
Mit tanácsoltok?
Kérdés mennyiszer és hogyan veszekedtek. Vagy vitáztok inkább. Mi lenne hogyha inkább leülnétek harag nélkül beszélgetni mindketten és megoldani a problémá(ka)t?
Miért gondolja, hogy hisztizel?
Hány évesek vagytok mindössze? (Gondolom, hogy 40 év alattiak.)
Van egy olyan vígjáték fajta, hogy: "A feleség 40-nél kezdődik..." Ki volt plakátolva sokáig a metróállomások mozgólépcsőjénél ez a műsor.
Hogyan szocializálódtatok gyermekkorotokban? Legalább egyszer találkoztatok már egymás szüleivel?
Volt kapcsolatom ilyen férfival. Bármit felhoztam, hogy nem tetszik vagy nem teljesítette, amit megbeszéltünk, közölte, hogy ő fáradt a hisztihez és napokra eltűnt.
Nem érdemes húzni az idődet ilyennel. Neki az kell, hogy valaki állandóan bólogasson és ne legyenek elvárásai. Ha problémád van, akkor hisztis vagy.
Én azóta rég férjhez mentem, ő még mindig egyedülálló. Gondolom most senki nem hisztizik neki.
Azért ilyen szinthez már két rosszul kommunikáló ember kell.
Olvasgasssatok pár alap könyvet, mint pl az asszertív kommunikáció. Ez segít elkerülni a játszmázásokat. És hát ja, a játszmákról os sok könyv íródott.
És jó lenne, ha tudnártok egymás szeretetnyelvét is, így könnyebben elviselitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!