Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő miért nem tudnak szakítani ha gyereket akarnak?
Ha egyszer gyereket akar akkor miért nem lép mikor kiderül hogy a másik nem akarja?
Miért marad évekig és hisztizik hogy
-dehát mért nem?
-meg ez milyen jó lessz!
-meg majd benő a fejed lágya!
És a végén még az én nyakamba várna hogy miattam vesztegette az idejét.
Hát fenét én megmondtam hogy nem lessz.
Te pedig nem tudsz helyesen fogalmazni. Ez a "nő miért nem tudnak" rész felért egy "le fog kelleni állítani a motort"-al. De mentségedre szolgáljon, hogy te nem vagy TV-s kommentátor, mint Palik volt anno.
De attól még kár fikázni valamit, külön kérdés körítésében, és nem első alkalommal. (Gyengébbek kedvéért - ez a szar fogalmazás átüt a sorozatkérdező összes bohózatán)
1. Nekem nagyon jó gyerek nélkül vele. Minek keressek másikat?
Egyébként most hogy jobban rákezdte szét is mentünk.
Akkor probléma megoldva.
Miért keress? Mert ezt hallgathatod évekig, vagy ezt élvezed?
tudod, ez normál esetben úgy néz ki, hogy időnként beszélgettek a jövőbeli elképzeléseitektől. és ha úgy látjátok, nem lehet őket összeegyeztetni, akkor kerestek olyan partnert, akivel várhatóan sikerül, és feldobjátok a szakítás lehetőségét. bármelyikőtök.
oké, hogy te vagy az, akinek teljesen megfelel a mostani gyermek nélküli állapot - de ha az is teljesen megfelel, hogy tudod: a párod tök mást szeretne és folyamatosan boldogtalan, akkor neked nem igazán való párkapcsolat.
9. Nem való? nem való? :(
Minek kell nektek ennyire gyerek? Hátam közepére nem hiányzik ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!