Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem veszekedések után napokig szinte hozzám sem szól, annyira rosszul esik ez. Mát többször kértem ne tegye, de mindig ez van. Ráadásul a gyerekeinknek sem túl jó példa.. azon kívül borzasztó érzés nekem is. Mit tehetek?
Ha mindenképpen veszekedni akartok egymással, akkor ne a gyerekek előtt tegyétek!
A veszekedéseket nem napokig tartó durcizással kell a szőnyeg alá söpörni, hanem tessék leülni és megbeszélni a problémákat, hogy a jövőben kevesebb konfliktus alakuljon ki... :,D
Én is ilyen voltam.
Azert csináltam mert a nő számomra elfogadhatatlan formaban művelte.
Csak és kizárólag a gyerek előtt volt hajlandó provokálni veszekedni, mert tudta ez érzelmileg mindennél jobban hat rám és hogy nem fogok belemenni a gyerek előtt.
2esben viszont nem volt hajlandó normálisan atbeszélni dolgokat inkább szőnyeg alá söprés.
Elváltam és enyém a kislanyunk felügyeleti joga tehát én nevelem békeben nyugiban egy veszekedős üvöltöző idegbeteg terhes társasaga nélkül.
Gondolom, a veszekedés okát se oldjátok meg. Ezért újra előjön, és egyre több a veszekedés.
Azért csinálja, hogy büntessen. Tehát azt tudod tenni, hogy kölcsönösen levegőnek nézed. Tegyél úgy, mint aki örül is neki, hogy nem kell beszélgetni. Akkor leszokik róla.
Nem mindegy, hogy mit értesz veszekedés alatt.
Nekem is volt olyan párom, akinél azt jelentette a veszekedés, hogy nekiállt személyeskedni, és az összes hibámat(legyen az testi, vagy jellembéli) a fejemhez vágta. Olyan dolgokat hozott elő, amiknek semmi köze nem volt az aktuális vitához.
Én egy munkatársammal vagyok így. Megbeszéltük egyszer jóval a probléma után, hogy csak köszönünk egymásnak, amit tartunk is 1-1 kivétellel. Ugyanakkor érzem, hogy valójában ez sem neki-, sem nekem nem jó.
A 4#-es hiába van lepontozva, de jó választ adott. Beszéljetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!