Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rengeteg alkalommal áll a bál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg alkalommal áll a bál nálunk,és minden kihallatszik a szobából, vagy házból. A veszekedés tárgya a pasim rendetlensége,lustasága,és igénytelensége. Ilyenkor emiatt engem ítélnek el,hogy ordítok, vagy őt,hogy rendetlen?

Figyelt kérdés
Az ő falujában élünk, engem itt nem ismer senki.Másfél éve vagyunk együtt.Azóta számtalanszor volt olyan olaszos,vagy durvább veszekedés köztünk,hogy minden tökéletesen hallatszott odakint is, sőt az udvaron is martuk egymást..Jobbára én mondtam el mindennek őt, a lustasága,igénytelenségei miatt. Válogatott szitkokkal együtt..Ilyenkor ezért engem ítélt el az aki hallotta, vagy őt? Egy barátomnak meséltem, ő azt mondta,hogy úgy is látják, meg ismerik a faluban,hogy milyen, hogyan jelenik meg, milyen a megnyilvánulása is stb..Ma megint veszekedtünk,és mellettünk itt voltak az ácsok dolgozni. Kint cigiztek, én meg utána ordítottam az ajtóból,hogy illő lenne a nyomorult csipáidat kiszedni a szemedből, meg elmenni végre vele orvoshoz, gyökér..Meg mondtam neki még egyebet is,de azt nem részletezném. Engem fognak az ordítozás miatt kipletykálni, vagy azért elkönyvelik,hogy elég igénytelen lehet, ha ennyit kell vele veszekedni?
2024. febr. 3. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Neki higiéniai problémái vannak, neked meg dühkezelési problémáid. Mind a kettő kezelhető
2024. febr. 3. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettőtökről meg lenne a véleményem. De nem azért, ami a vita tárgya, hanem amiatt, hogy így kommunikáltok egymással. De igaz egyébként mind a kettőre: egyikőtök műveli, a másik meg ezt választotta. Mindkettőtöket minősít mind a kettő kérdéskör.
2024. febr. 3. 17:50
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Inkább téged hiszen üvöltesz rá és mégis vele vagy. Őt már elfogadták olyannak amilyen. Lehet téged is el fognak idővel. Mónika show és azt mondják sokan, hogy csak a cigányok putrik. Hát e kérdést olvasva nem hiszem. :DDD
2024. febr. 3. 18:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ma bem hallottam balhet a szomszédból igy nem itt laksz a falunkban 😂
2024. febr. 3. 18:59
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem téged fognak, nagyon visszataszító, amikor egy nő trágárságokat ordibál. Még jó, hogy nem álltok neki verekedni. Lehet, hogy jobban tennéd, ha lelépnél, mielőtt idáig fajul a dolog. Az nyilvánvaló ebből is, amit írtál, hogy nem tisztelitek egymást. Tisztelet nélkül szeretet sincs két egyenrangú felnőtt között.
2024. febr. 4. 08:22
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
nem kell ci...y pasival osszekoltozni. felteve ha te nem vagy az, bar a stilusod elegge erre utal.
2024. márc. 14. 06:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy ordítasz csak az a megoldás hogy ne ordíts. Magadnak ártasz vele, beszéljetek szépen
2024. ápr. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!