Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért válnak igénytelenné,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válnak igénytelenné, büdössé a 40 feletti férfiak?

Figyelt kérdés

Nem járnak fogorvoshoz, nem mosnak fogat, nem fürdenek csak pár naponta, tisztelet a kivételnek.

Tudom hogy vannak igényes férfiak még a nyugdíjasok közt is, csak kevesen.

Kinek van gusztusa ilyenekhez?

nov. 10. 17:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Új kisautó ára van beépítve a számba.

60-as F

Nem mindenki engedheti meg. Nem feltétlen igénytelenség a rossz fogazat.

Keress igényes fiatalabbat!

Kb. kétnaponta fürdöm, borotválkozok ebben a hűvösben. Nyáron gyakrabban. Ha mellém bújsz, fürdök.

nov. 10. 19:54
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is irodában zajlik a munka több 40-es is van, nem büdösek ápoltak illatosak mint egy normális ember.

Egyesek a testükkel szemben igénytelenebbek túlsúly pocak....

nov. 10. 19:58
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez most undorítóan hangzik, de ha valakinek fogászati hídja van évek óta sajnos a lehellete sem lesz kellemes. Hiába tökéletes a mosoly kívülről. Alatta rohadnak a lecsiszolt fogak, van amikor teljesen elhalnak mert beszivárog a nyál és étel a mikrorepedéseken keresztül, ezt sehogy tudod tisztítani. És akkor vannak emberek akik izzadékonyabbak, mint a többi, ez lehet stressz miatt, hormonális oka. Elhiszem, hogy kiábrándító, egy felnőttnek nem is szívesen szól az ember, hogy figyeljen ezekre oda.
nov. 10. 20:06
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jó a szaglásom, érzékeny vagyok a szagokra. És néha szoktam is érezni hogy emberek büdösek. Igazság szerint egyre gyakrabban! És igen, a 30-40es generáció ennek kitettebb, mint a fiatalok. Sőt, sokszor az idősebbek még inkább. De megmondom őszintén, én férfiaknál és nőknél is tapasztaltam ugyanezt. Szóval kicsit olyan érzésem van, mintha direkt nemi kérdést akartál volna generálni ebből ide nekünk. Vagy ha tényleg csak a férfiak szaga zavar jobban, akkor ott talán más is lehet, amiért kifejezetten undorodsz tőlük.
nov. 10. 20:09
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

13.

Egyetlen módon biztosítható a normális öregkor. Ha az ember fiatalon meghal...

"Azt mondjak öregen csak úgy lehetsz boldog,

Hogyha fiatalon meghalsz.

Jártam ott, ahol csak kevés ember fog,

De az Édenkert köz-vécé lett, ahova szarsz.

Ateistava tett a papok üres szava,

Az élet maga, s az angyalok szájszaga.

Belefáradtam a sok elfojtott vágyba,

Minden este hulla részegen esek be az agyba.

Elalszom, s a ködbe angyalokat kergetek,

S minden reggel üres zsebbel, összetörve ébredek.

Nem akarok elmélkedni a magányomon,

De az se, hogy több gyertya legyen a tortámon, mint a síromon."

nov. 10. 20:42
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
A túlsúlytól is lehet. A férjem például nagyon elhízott, és hiába zuhanyzik, van egy olyan nem is tudom... zsíros szaga, ami régebben nem volt. Már teljesen elment a kedvem tőle. :(
nov. 11. 01:23
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos nőként büdös emberekkel dolgozom, vagyonőrökkel.

Nekik természetes hogy büdös a lábuk, azt mondják h nem lehet tenni ellene 😅😅😅😅

Van amelyiknek a szájszaga pöce szag, a másiknak pisi szaga van messziről.

Nemhogy ápolatlanok, de még a fütyköst sem rázzák ki, törlik meg, gatyát sem mosnak. 😱😱😱😱

Időről időre egy egy bepróbálkozik nálam.

A legtöbbjét elhagytak az asszonyka.

Hát nem véletlenül. 🙏

nov. 11. 07:05
 18/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tanulták meg gyerekkorban, bár ez is furcsa számomra.

Mi csak két naponta voltunk fürdetve, most mégis napi kétszer zuhanyzok és teszek a szagok ellen másképp is.

Van egyébként fiatal huszonéves is aki irdatlan büd{s.

Gondolom azt hiszik hogy nem érzi más....

De hogy még be is próbálkoznak, miközben a gyomrom felfordul....

Fürdeni kéne és fogat mosni!

Ismerek olyan nőt aki azért vált el mert büdös igénytelen volt a férje.

nov. 11. 07:10
 19/32 anonim ***** válasza:
Gombás lábat kezelni lehet sima ecetes áztatással filléres dolog, de amikor nem is tudjak, hogy gombás? Azt mondják, mindig is ilyen volt. Volt amikor ki kellett menni a teremből, mert vki levette a cipőjét, olyan penetrás bűz áradt, hogy azt nem lehetett elviselni.
nov. 11. 07:18
 20/32 anonim ***** válasza:
50%
Es ezeknek az embereknek feleségeik, barátnőik vannak...
nov. 11. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!