Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak igénytelenné, büdössé a 40 feletti férfiak?
Nem járnak fogorvoshoz, nem mosnak fogat, nem fürdenek csak pár naponta, tisztelet a kivételnek.
Tudom hogy vannak igényes férfiak még a nyugdíjasok közt is, csak kevesen.
Kinek van gusztusa ilyenekhez?
Mindenre van megoldás.
De szerintük normális hogy büdös a lábuk.
Na ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni.
Vagy amikor valaki nem érzi a fsz szagot saját magán?
Dehogynem! Csak nem érdekli.
Kirázni a pisit, lusta.
Nadrágot kimosni minek.
Elhagyta a felesége, tud panaszkodni, meg a lábszagút is elhagyta a felesége. De fogalmuk sincs ezeknek, hogy egy nőnek mennyire fontos az ápoltság.
20 éves koromban együtt voltam egy nagyon izzadságszagú fiúval, a mai napig nekem a hónaljszag jut eszembe ha látom.
Volt akit azért hagytam el mert romlott hús szagú volt a szája, egy másik zuhanyzás után olyan otromba lábszagot árasztott hogy beterítette az egész szobát. Ilyenekkel nem tudtam kapcsolatban lenni.
A férjemnek is mindig szólok hogy zuhanyozzon le..... Eszem megállás hogy a mai vil@gban hogy tudnak ilyen büdösek és igénytelenek lenni a férfiak.
Vannak "szagérzékeny" emberek is, lehet hogy a kérdező is az, mint itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Nekem már az is ultragáz, ha valaki szerint a bűz a normális....
Nem a cigány putriból jöttem, nekem nem elfogadható az ápolatlanság, a büdös szág, lábszag, fejszag...
Na egyik exemnek fejszaga volt, és zsíros is volt a haja.
Hogyehet így elmenni egy randira?
Amikor nem mos hajat lehet hogy már 2 hete.
Ilyenkor szokott a párna is büdös lenni, amin fekszik...
Zsíros haj. Mosatlan haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!