Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiak! Nektek a 2 nő közül melyik lenne vonzóbb?
Van egy fiatalabb nő, most lesz 30. Albérletben lakik a macskájával, mindenét ő fizeti. Autója is van. Nagyon csinos, homokóra alak, hosszú comb kerek fenék, formás eredeti mell, hosszú barna haja van, igényes a megjelenésére. Lehet vele hülyülni, szeret bulizni. Viszont nehezen nyit, évek óta szingli, nem is szereti ha randin a férfi fizet. Sokan szeretnék őt, de ő nem egy ismerkedős alkat. Jellemét tekintve nagyon kedves, mosolygós, nagyon mély érzései, lelke van, nagyon tud szeretni és alkalmazkodik ahhoz akit szeret, nem veszekedős fajta. Bújós, szexben bármire kapható. Viszont nem szeret otthon lenni, ha valakivel együtt van folyton programokat szervez vele. Tehát nagyon szeretné élvezni az életet, még az sem érdekli ha egyedül. Stabil munkahelye van nagyon jó pozícióban, amit nagyon szeret.
És van egy másik nő, aki 40 lesz. Elvált, van már egy 10 éves gyereke, akiért él hal. Ugyanúgy albérlet, kocsija is van (modernebb kocsi mint a másiké). Nagyon jól tartja magát, neki is homokóra alakja van, alacsony, hosszú szőke haja van, mű melle van (nem nagy, épp a tenyérben elférős). Ő is nagyon bújós és imád szexelni. Viszont ő úszik a férfiak figyelmében, ad nekik esélyt bőven. Bulizni nem nagyon jár el, inkább otthon szeret lenni a gyerekével. Ő is nagyon tud szeretni, viszont kevésbé alkalmazkodó. szabályokat állít fel, és ha valami nem tetszik neki azonnal hangot ad. Viszont ha minden jó, akkor nagyon odaadó. Ő elvárja, hogy a férfi fizessen. Nem az a tipikus bájos nő, inkább flegma mint kedves, viszont aki szereti pont ezért szereti. Egy határozott, kész karizmája van amit már aligha lehet formálni, de pont ezért határozott és tudja mit akar. Stabil munkahelye egy ideje nincs, vállalkozással próbálkozik. Komoly kapcsolatot nagyon akar már.
Férfiak, ennyiből leszűrve, ha mondjuk mindkettőnél lenne esélyetek, és már komolyat szeretnétek, melyik vonzóbb egy normális hosszú kapcsolatra?
Ha a kort nézzük, a gyereket, vagy a jellemet. Hátrány vagy előny ami az egyikben megvan de a másikban nincs?
Nagyon érdekel, hogy hogyan gondolkodtok.
Köszönöm előre is!
"Viszont nehezen nyit, évek óta szingli, nem is szereti ha randin a férfi fizet. Sokan szeretnék őt, de ő nem egy ismerkedős alkat..."Viszont nem szeret otthon lenni, ha valakivel együtt van folyton programokat szervez vele. Tehát nagyon szeretné élvezni az életet, még az sem érdekli ha egyedül."
Hát bocs, de nekem olyan nő nem kell aki állandóan bulizna, mászkálna és otthon (sokkal) unalmas lenne neki, sőt még engem akarna rászedni, hogy gyerünk és ha nem esne jól még talán ő sértődne meg, menne barátokkal. Nem érdekel, hogy ha mem így lenne, amit leírtál nekem az jön le belőle. Nincs rá szükségem. Szórakozzon mással.
Az első tetszene, mert nincs gyereke, macskás, és személyiségre hasonlóak vagyunk. A bulizás viszont nem tetszene, nem mennék vele.
A másodikban tetszene hogy nem bulizós, de azon kívül nem sok pozitív tulajdonsága van. Nem alkalmazkodó, flegma, nem dolgozik és elvárja hogy meghívják mindenhova. Na meg persze az, hogy gyereke van.. Nem tud nyújtani semmit, csak pénzelni, kényeztetni kellene, és alkalmazkodni hozzá. Nem, köszi.
Lehet ezért lêpett le apjok is.
Ha úszik a férfiak figyelmében és ad is esélyt nekik, akkor adjon esélyt egy másik kandúrnak, ne itt siránkozzon hogy az egyik által nem ő lett választva.
Amúgy a férfiak nem szeretik idegenek gyerekét nevelni, szerintem ez volt a húzópont. 40 évesen meg már nem nagyon szül egy nő.
"Szeretném a homokórát megállítani
Szeretném az emlékeim elfelejteni
De a homokóra csak pereg, pereg
Így hát, kedves, tovább szenvedek..."
🤣
Jó, kihúztátok belőlem, én az első vagyok.
Ha ez számít valamit.
#29:
Akkor írj cica, de csak akkor, ha a macska kinti, vagy maximum padló... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!