Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiak! Nektek a 2 nő közül melyik lenne vonzóbb?
Van egy fiatalabb nő, most lesz 30. Albérletben lakik a macskájával, mindenét ő fizeti. Autója is van. Nagyon csinos, homokóra alak, hosszú comb kerek fenék, formás eredeti mell, hosszú barna haja van, igényes a megjelenésére. Lehet vele hülyülni, szeret bulizni. Viszont nehezen nyit, évek óta szingli, nem is szereti ha randin a férfi fizet. Sokan szeretnék őt, de ő nem egy ismerkedős alkat. Jellemét tekintve nagyon kedves, mosolygós, nagyon mély érzései, lelke van, nagyon tud szeretni és alkalmazkodik ahhoz akit szeret, nem veszekedős fajta. Bújós, szexben bármire kapható. Viszont nem szeret otthon lenni, ha valakivel együtt van folyton programokat szervez vele. Tehát nagyon szeretné élvezni az életet, még az sem érdekli ha egyedül. Stabil munkahelye van nagyon jó pozícióban, amit nagyon szeret.
És van egy másik nő, aki 40 lesz. Elvált, van már egy 10 éves gyereke, akiért él hal. Ugyanúgy albérlet, kocsija is van (modernebb kocsi mint a másiké). Nagyon jól tartja magát, neki is homokóra alakja van, alacsony, hosszú szőke haja van, mű melle van (nem nagy, épp a tenyérben elférős). Ő is nagyon bújós és imád szexelni. Viszont ő úszik a férfiak figyelmében, ad nekik esélyt bőven. Bulizni nem nagyon jár el, inkább otthon szeret lenni a gyerekével. Ő is nagyon tud szeretni, viszont kevésbé alkalmazkodó. szabályokat állít fel, és ha valami nem tetszik neki azonnal hangot ad. Viszont ha minden jó, akkor nagyon odaadó. Ő elvárja, hogy a férfi fizessen. Nem az a tipikus bájos nő, inkább flegma mint kedves, viszont aki szereti pont ezért szereti. Egy határozott, kész karizmája van amit már aligha lehet formálni, de pont ezért határozott és tudja mit akar. Stabil munkahelye egy ideje nincs, vállalkozással próbálkozik. Komoly kapcsolatot nagyon akar már.
Férfiak, ennyiből leszűrve, ha mondjuk mindkettőnél lenne esélyetek, és már komolyat szeretnétek, melyik vonzóbb egy normális hosszú kapcsolatra?
Ha a kort nézzük, a gyereket, vagy a jellemet. Hátrány vagy előny ami az egyikben megvan de a másikban nincs?
Nagyon érdekel, hogy hogyan gondolkodtok.
Köszönöm előre is!
"Nem “biztonságosabb” érzés egy olyan nő mellett, aki konkrét családot tud már adni"
Meg is koszonte neki az exe, aztan exit, stage left. Ha olyan jo no lenne, nem vagtak volna ki.
40F truecel
Ez nem a szépségről és a fiatalságról szól, nagyon nem. Teljesen más ligában játszik a két nő! De akkor összegzem, rövidebben és tárgyilagosabban.
1. nő: 30as, rendezett élet, fix jó munkahely, nagyon jól néz ki, visszafogott és nem igazán ismerkedik senki mással, kedves, mosolygós, mélyen érző, szerető, alkalmazkodó, nem veszekedős, bújós, szexben bármiben benne van. Igazából ez mind előny. Egyetlen hátránynak vehető dolog volt felsorolva, hogy imád bulizni, tehát mindig jönni menni kell. De van olyan férfi akinek ez is előny.
2. nő: 40es, elvált, 10 éves gyerek aki a figyelme nagy részét leköti, rendezetlen élet, nincs munkahely, jó alak, szilikon mell, bújós, szexet szerető, falja a pasikat, szerető, alkalmazkodásra képtelen, beszabályozó, házsártos, klasszikus nemi szerep elvárásai vannak miközben ő maga mégis feminista elvek szerint él, nem kedves hanem flegma, határozott, karizmatikus, nagyon akar kapcsolatot de mégsincs neki ennek ellenére se. Na most hogy ebből kinek mennyi a jó és a rossz, mindenki döntse el maga. Szerintem legalább a fele, 2/3-a negatív.
Egyértelműen az első nő a jobb. És nem a kinézetről szól ez, még csak nem is a korról. Már csak a jellemben és nőies viselkedésben is klasszisokat ver az 1. nő a 2.ra.
Egyik se mert az egyik csak szórakozni akar teljesen mindegy neki, hogy egyedül vagy valakivel:
"Tehát nagyon szeretné élvezni az életet, még az sem érdekli ha egyedül."
A másik pedig nagyon öntörvényű:
"Ő is nagyon tud szeretni, viszont kevésbé alkalmazkodó. szabályokat állít fel, és ha valami nem tetszik neki azonnal hangot ad."
Mindkettő redflag. Kösz, de inkább kihagyom.
Köszönöm #12 nagyon sokat segítettél, kb ilyen válaszra vártam.
Nyilván én vagyok az egyik nő.
Mindegy, hogy melyik....
És a férfi a másikat választotta. Tudok ettől még aludni, de nagyon érdekel azért, hogy csak ha a felszínt is kapargatva, de melyik női "kép" az ideálisabb ha egy férfi hosszútávra tervez.
Nagyon örülnék még válaszoknak, érdekel hogyan gondolkodnak a férfiak. Vagy akár nők, ha van tapasztalat :)
Mindket nonek van elonye es hatranya csunya szoval.
En valahol a ketto kozott vagyok, bar fiatalabb par evvel.
Nincs gyerekem (nem is szeretnek), de ennek ellenere nem vagyok az a folyton progizos, eljarkalos, kifele elo. Szexi vagyok, de ugyanugy eleg kiforrt kepem van a vilagrol es a hataraimrol.
#13 miért red flag ha valaki élvezni szeretné az életet, szórakozni? mert mondjuk van annyi pénze, hogy 2-3 havonta a párjával elmenjenek utazni, hétvégente programok, közben jókat esznek, isznak, romantikus helyeken szeretkeznek... de ha nincs párja, akkor barátokkal megy, akár egyedül is kirándul. Senkinek nem árt, senkivel nem veszekszik közben. Ez red flag?
És miért red flag ha valaki öntörvényű és szabályai vannak? Egy nő aki egyedül neveli a kisgyerekét, meg kell tanulnia mi az élet, mik férnek bele és mik nem, nyilván ha egy ember be akar lépni hozzájuk, attól ő még nem dob el mindent amit addig felépített. Nyilván várható, hogy egy erős anyai szerepet mindig fog képviselni. Muszáj stabil személyiséget kiépítenie. Ez sem red flag szerintem.
"És miért red flag ha valaki öntörvényű és szabályai vannak? Egy nő aki egyedül neveli a kisgyerekét, meg kell tanulnia mi az élet, mik férnek bele és mik nem, nyilván ha egy ember be akar lépni hozzájuk, attól ő még nem dob el mindent amit addig felépített."
Nem a 13-as vagyok de megpróbálok értelmesen válaszolni erre is. Mert sok nő ilyenkor mindent a gyerekének és magának rendel alá, a férfi pedig nem szeretne elhanyagolt lenni kapcsolaton belül, rosszabb esetben kiszolgáló személyzet, pénzelő, vagy balek. Végső soron még csak nem is az ő gyereke. Ez az egész egy nagy kompromisszum mindkét félnek. Szóval amikor a gyereked érdekében jogosan húzol be szabályokat, olyankor azért a férfira is illő tekintettel lenni, különben az egy nagyon nem egyenlő, sőt békétlen kapcsolat lesz. Sokan ezt rontják el manapság. Persze most nem arra gondolok hogy engedd hogy a férfi bent bagózzon a lakásban ahol a gyereked is szívja, vagy hasonlók. Hanem a józanabb, normálabb dolgok esetén a férfira is tekintettel kell lenni, ha már egymás párjává váltok. Oda pedig kompromisszum kell kölcsönösen, mindkét féltől. A férfi már alapból is vállalt ezzel egy nagyot, hogy elfogad más gyerekével. Ráadásul manapság sok férfinek tényleg hatalmas red flag az öntörvényűség. Mert rengeteg lett a hercegnő típusú nő, aki csak elvár és nem ad, de a férfinak kéne alkalmazkodnia. Tehát olyankor ezek az akár múltban megélt sérelmek is dolgozhatnak.
Egyébként szerintem neked is lesz párod, mert értelmes nőnek tűnsz. Csak nem árt pár dolgot kicsit feljavítani, fejlődni, változtatni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!