Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti nők... sikeresen ismerkedtek tőletek fiatalabb férfiakkal?
Ismerek olyat, aki igen.
Fiatalabb férfi.
Mondom, h mi kell hozzà: kellemes személyiség, kis közös érdeklődés, jó szeksz.
Én nem keresek mindenáron fiatalabb férfit (egyszer "akadt" volna, de kicsit agresszívabbnak ítéltem a kelleténél.)
Jelenleg barátzónában van az illető. Viszonylag nehéz volt megfékezni a vad természetét. (Kölcsönös imádsággal sikerült.)
Mára már inkább csak a felületessége zavar.
Nem kizárt, hogy másvalaki sikerrel járt a 40 és 50 közötti korosztályból.
49/N
Anyamnak hamarabb van normalis pasija mint nekem huszon felül.
Nem a kor a meghatározó.
Szerintem igen. Abból gondolom, hogy fent vagyok egy társkeresőn. Nem keresek senkit, de ott chatelek egy emberrel, szóval napi pár órát be vagyok lépve. Azalatt kb.naponta harmincan írnak. 90% 20-40 közötti, de főleg 35-ig. Nincs fent fotóm, a korom viszont igen, szóval biztos nem azért, mert fiatalabbnak néznek. Nyilván nem a kezemet akarják megkérni 😂 A maradék 10% 55-70 közötti papa, ebből gondolom, hogy inkább akkor lennél bajban, ha korban hozzád illőt keresnél🙄
41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!