Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőttként, átlag feletti intelligenciával vallanak a férfiak viccből szerelmet egy jó ismerősüknek?
Mi koze ennek az intellogenciához??
Nekem van egy bűnöző srác szomszédom de mindig félek tőle hogy engem mint magyar nőt csak kihasználni v kirabolni akarna igy ha beszélgetunkis hiába twtszik vagy tetszunk egymásnak tartom a 3 lépést amugy sem vagyunk egy "kör", azaz nem egyforma az életmódunk se, semmi
De egyszer beultem kajálni egy teraszos pizzázoba vagy ilyesmi erre hallom hogy valaki ordit a hely masik végéből hogy na ő az a x(mondta a nevem is amit hisz mert a valodit nem tudja), akit mindig feleségül akarok venni de soha nem adja meg magát!
Odanézek es kb 10 en néztek rám vissza mert ő haverok havernők köreben ült es mindenkinek kikiabálta ezt.
Én meg mosolyogtam egy nagyot hofy na ezt az udvarlást!tiszta hülye :D
Aztán dumáltunk pár vicces mondatot :D
Igazábol imádom de tényleg egy gátlástalan bűnöző is meg amugy is gátlástalan mindenben.
Ezt nem tartom valószínűnek.
Azt inkáb igen, hogy mások felé nem ezt továbbítja, el tudom képzelni, de inteligens ember érzésekkel nem viccelődik.
De az ilyenekkel szorakoznak csak akik be adják a derekukat ilyeneknek es konnyedén;)
Őket semmibe nézik.
Vajon miertaz kell aki nem adja magát? Mert azt lehet tisztelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!