Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az úgynevezett "tipikus átlag magyar férfi" érzelmi intelligenciaszintje?
Egy emberé, akit alkoholista/ex-katona/fizikai munkát és fölösleges szenvedést istenítő/veréssel nevelő/családon belüli erőszakot normálisnak tekintő csürhe szült?
Nem is tudom...
A szüleink korosztálya (tisztelet a kivételnek) egy szánalmas, rideg csürhe, aki mindennek a minőségét abban méri, hogy mennyit szenvedtél, gyötrődtél miatta akkor is, ha az a szenvedés teljesen kontraproduktív, fölösleges és manapság elkerülhető... Ilyen érzelmi nyomorékok munkája után kevés ember teszi magát rendbe érzelmileg.
Szerintem pont olyan, mint a tipikus átlag magyar nőké... :,D
(Ellenkező esetben nem létezne olyan, hogy átlag magyar ember.)
Furcsa egyébként, mert nálam meg fordítva van.
Nekem a magyar nők azok, akik nem igazán kelenek, esetleg rövidtávra, mert a mentalitásuk borzasztó. Inkább választanék egy felvilágosultabb nemzetből hosszútávra párt, például egy képzett német nőt, akivel jobban megérteném magam.
Pocsék.😂
#családonbelülierőszak
#alkoholizmus
zsák a foltját...
az emberek csak hiszik, hogy a nőnek magasabb...ez mese.
8
Ha a saját szüleimből indulnék ki, minden gyerek szeretetben nőtt volna fel és erején felül teljesítő, sikeres felnőtt lenne...
A faluban, ahonnan a szüleim származnak, talán még 2 ilyen család van, a többi egy fertő selejt és ennek megfelelő, érzelmileg beteg gyerekeket termeltek ki. A felnőtt ismeretségi körömben is rengeteg mára felnőtt panaszkodik ilyen szülőkre, nagynénikre, nagybácsikra.
Ha te vak vagy, arról nem tehetek, ki kellene húzni a fejed a saját seggedből, lehet, hogy többet látnál a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!