Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány százaléka szeretne ilyen tipikus, szőke, élő Barbie baba kinézetű nőt, mint amilyen a klipben szerepel?
2021. aug. 30. 18:30
A kérdező szavazást indított:
0-10%
25-50%
75-90%
100%
30 szavazat
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, ha jól értem, ez az a nő, aki a klipben szerepel. Szerintem szép smink nélkül is.
2021. aug. 30. 18:42
3/13 anonim válasza:
Aki normális, az biztos hogy nem szeretne ilyet 🤷♂️
4/13 anonim válasza:
Ez csak egy szép lány. Először azt hittem, hogy ilyen szétplasztikázott műnőről van szó. Szerintem ez nem az, kinézetre ilyen egy álomnő.
5/13 anonim válasza:
Mondjuk smink nélkül már sokkal csinosabbnak tűnik 🙃🙂 #3
6/13 A kérdező kommentje:
Mincs szétplasztikázva, egy átlagos szép nő.
2021. aug. 30. 18:58
7/13 anonim válasza:
Szép, de nem hasonlít a Barbie babára.
8/13 anonim válasza:
Szerintem aki erre azt mondja, hogy nem szeretne ilyen kinézetű (ilyen kategóriájú minimum, nyilván egyéni preferenciák hajszín, szemszín, orr piszesége, akármi tekintetében lehetnek), az hazudik. Heteró nőként szerintem gyönyörű (sminkkel vagy anélkül is). Ha pasi lennék, biztos ilyesmi lányra vágynék. Más kérdés, hogy reális vágy lenne-e, de attól még ez lenne a cél :D
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem emberileg is szimpatikusnak tűnik a csajszi, a smink nélküli videójában a kisugárzása alapján nem egy nagyképű ember. De a klipben is kedvesnek tűnik.
2021. aug. 30. 19:19
10/13 anonim válasza:
Én nem vágyok ilyen nőre és nem érdekel a hajszín, szemszín és egyéb hülyeségek. Angolul van az a kifejezés, hogy wife material. Na ő nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!