Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy vallásos sráccal, most teljesen eltaszít. Hogyan kéne hozzáállnom?
Először is tudom, hogy egy buta liba vagyok stb., stb….
Szóval szobatársak vagyunk a sráccal. A kezdetektől fogva (Szeptember környéke) éreztem, hogy van kettőnk között valamilyen vonzalom. Hajnali 3-4-5-ig beszélgettünk a konyhában kettesben. Egy idő után elkezdte fogdosni a kezem, meg a hajam meg stb. Tudtam, hogy hisz Istenben, de valamiért eleinte nem közölte, hogy milyen mély a hite. Az első közeledés alkalmával visszautasítottam, viszont a másodiknál már nem. Lefeküdtünk egymással többször is (4 alkalommal). Majd eltelt pár nap es elkezdett távolságtartó lenni. Rákérdeztem, hogy mi a helyzet és mondta, hogy semmi, csak megpróbál kerülni, mert vétkezett és bűntudata van Isten miatt és hogy ez mégegyszer nem történhet meg. Nem beszélgethetünk, és nem lehetünk kettesben. Azt is mondta, hogy nincsenek irányomban érzései és ebből úgysem lenne soha kapcsolat, de fél, hogy ismét megtörténne, ha együtt lógunk. Mondtam, hogy én sem vagyok szerelmes, nyilván kedvelem, de ennyi. Erre felnevetett….na mindegy. Ti innentől hogyan állnátok hozzá? Mintha mi sem történt volna? Vagy ignorálnátok? Vagy egyéb?
Isten gyermekét megrontottad te átkozott némber! Ezért a pokol tűzén fogsz elégni! 666 esztendőt fogsz eltölteni a pokolban! 666 megpróbáltatást fogsz kiállni! 666 fokon fogsz égni!
A kérdés meg kamu az igazi szentfazékok tényleg nem állnak le bárkivel, ha meg nem kamu akkor legfeljebb megvezetett téged, de legalább volt pár alkalom amikor jól érezte magát, dobható vagy. Jöhet a kövi
Isten miatt nem lehet buntudata, hisz muszlim. Kotve hiszem hogy Istenben hisz, es nem Allahban.
Napi kamu
Allah az istenük szóval….
Azzal fekszem le akivel és amikor akarok. Nem vagyok 15 éves. A kérdésemre választ nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!