Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Se veled, se néküled nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csonti1988 kérdése:

Se veled, se néküled nyitott kapcsolat, hogy kellene hozzáállnom?

Figyelt kérdés
Párommal nyolc éve együtt élünk, sok mindenen keresztülmentünk már és őszintén szeretjük egymást. Nemrégiben elmondta nekem, hogy szüksége van arra, hogy kicsit "kicsaponghasson" kiélhesse magát egy másik férfival. Ennek több oka is van, nem részletezném nem tartozik ide. Természetesen megbeszéltük hogy én is bárkivel kezdhetek hiszen így fair... viszont nekem ez valahogy nem megy. Nem a szexuális része a dolognak, azt azóta is csináljuk és talán még jobb is mint eddig volt. Egész egyszerűen annyi, hogy nekem nincs szükségem másra, Ő elhagyni nem akar semmiképp, de a másik sráctól kapható "csak szex"-re is szüksége van. Elmondása szerint, ha eltiltom a dologtól megszünteti a kapcsolatot, de azt sem akarom hogy emiatt sérüljön.

2020. jan. 4. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most tudod, hogy ezt nem tudnád elviselni akkor jobb ha elengeded
2020. jan. 4. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

veszett fejsze nyele. amikor ezt elolvasod, mond meg neki,hogy szétköltöztök ,hali.

Különben minden perc kárba vész ami ez után történik,tudom nem hiszed ez az igazság

2020. jan. 4. 22:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezt oda akartam még írni csak nyújtottam, mint a rétestésztát, nem ilyen opciókat várok hogy "hagyd el"

Azt sem mondtam hogy biztosan nem fogom elviselni, egyszerűen...nehéz. De mivel mindketten szeretjük a másikat és teljesen őszinték vagyunk egymáshoz pontosan tudom, hogy miért van ez a helyzet. És elfogadom. Tanácsokat várok.

2020. jan. 4. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
úgy is az lesz a vége, vagy sorozatgyilkos leszel.vagy zombi te tudod,mi szóltunk
2020. jan. 4. 22:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Sonáj1 köszönöm a válaszaidat, elfogadom a véleményed de nem értek egyet.
2020. jan. 4. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha te nem vagy benne és nem is igényled, akkor bocsi de igaza van.

Te nem tudod kielégíteni, hogy csak és kizárólag más jó neki és más opció nincs? Nem áll fel ez az indok így 8év után? Mert akár h nézzük ez még nem egy borzasztó sok idő.

2020. jan. 4. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Nyitottan. Marmint annak ellenere h nem tetszik neked az otlet probald ki hogy mukodik. Engedd el, pasizzon es lehet h utana ugy jon haza h “jezusom soha tobbet massal “, vagy mondjuk elvezi es majd igy jol erzi magat x ideig. Mindekozben neked is van szabadsagod, masreszt ez a kicsapongas/nyitott kapcsolat csak egy atmeneti helyzet amig le nem nyugszik es felfogja tapasztalatok hosszu soran hogy a szex alapvetoen ugyanaz mindenkivel-a nuanszok, illatok es szemelyek masok de semmifele extra katarzis nincs az ut vegen egy kupac orgazmuson kivul, de ennyi.

Szoval en a helyedben nem dramatizalnam el a dolgot igy a kezdet kezdeten, csak lefektetnem a hatarokat azaz dugas igen-randizas nem. Hidd el az allati ritka amikor a nyitott kapcsolatot valaki orokre akarja es ketlem h ez a te baratnodnel fordulna elo. Ezek atmeneti dolgok, az emberek zome nem elte ki magat es allatira keres uj ingereket, impulzusokat.

Tudom, mert en is ilyen voltam csak en vele ellentetben kieltem magam.

2020. jan. 4. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nem lehetsz akkora lúzer, hogy ezt hagyod. Ez a kapcsolat tudod, hogy nézne ki? Ő többre vágyik tőled, ezért félre kefél, de veled szakítani nem akar, mert egy biztos pont volt vagy az életében. Tudja, hogy te szereted és nem csak egy patront látsz benne, így meg van a biztonságérzete. Ha valakit őszintén szeretünk, akkor nem akarunk nyitott kapcsolatban élni, hogy másokkal is lehessünk.
2020. jan. 6. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!