Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se néküled nyitott kapcsolat, hogy kellene hozzáállnom?
veszett fejsze nyele. amikor ezt elolvasod, mond meg neki,hogy szétköltöztök ,hali.
Különben minden perc kárba vész ami ez után történik,tudom nem hiszed ez az igazság
Igen, ezt oda akartam még írni csak nyújtottam, mint a rétestésztát, nem ilyen opciókat várok hogy "hagyd el"
Azt sem mondtam hogy biztosan nem fogom elviselni, egyszerűen...nehéz. De mivel mindketten szeretjük a másikat és teljesen őszinték vagyunk egymáshoz pontosan tudom, hogy miért van ez a helyzet. És elfogadom. Tanácsokat várok.
Ha te nem vagy benne és nem is igényled, akkor bocsi de igaza van.
Te nem tudod kielégíteni, hogy csak és kizárólag más jó neki és más opció nincs? Nem áll fel ez az indok így 8év után? Mert akár h nézzük ez még nem egy borzasztó sok idő.
Nyitottan. Marmint annak ellenere h nem tetszik neked az otlet probald ki hogy mukodik. Engedd el, pasizzon es lehet h utana ugy jon haza h “jezusom soha tobbet massal “, vagy mondjuk elvezi es majd igy jol erzi magat x ideig. Mindekozben neked is van szabadsagod, masreszt ez a kicsapongas/nyitott kapcsolat csak egy atmeneti helyzet amig le nem nyugszik es felfogja tapasztalatok hosszu soran hogy a szex alapvetoen ugyanaz mindenkivel-a nuanszok, illatok es szemelyek masok de semmifele extra katarzis nincs az ut vegen egy kupac orgazmuson kivul, de ennyi.
Szoval en a helyedben nem dramatizalnam el a dolgot igy a kezdet kezdeten, csak lefektetnem a hatarokat azaz dugas igen-randizas nem. Hidd el az allati ritka amikor a nyitott kapcsolatot valaki orokre akarja es ketlem h ez a te baratnodnel fordulna elo. Ezek atmeneti dolgok, az emberek zome nem elte ki magat es allatira keres uj ingereket, impulzusokat.
Tudom, mert en is ilyen voltam csak en vele ellentetben kieltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!