Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nyitott kapcsolat esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolat esetén hogyan lehet legyőzni a féltékenységet? Le lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés

Főleg akkor nehéz szerintem, amikor egy kapcsolat már így kezdődik el, hogy előre ez a szabály van lefektetve, pedig ilyenkor van a legnagyobb lángolás egymásért. Esetemben a szituáció az, hogy távkapcsolatként indultunk neki a dolognak, ritka találkozásokkal, ő viszont nem bírja ki szex nélkül sokáig, és mivel megcsalni (titkolózni) nem akart, ezért inkább letisztáztuk a helyzetet. Vagyis azt, hogy azokban a hetekben amíg nem tudunk találkozni, ha úgy alakul szexelni fog más lányokkal. Én is megtehetném, de engem nem visz rá a szívem, én csak vele akarom, ez biztos ilyen női-lélek dolog.

Ahogy egyre jobban beleszeretek, egyre fájóbb a tudat, hogy lehet épp valaki más lábai közt van.

Próbálok arra gondolni, hogy ez csak szex, csak testiség, és hogy a szerelem önzetlen, ezért nem birtokolhatom sem a testét sem a lelkét a másik félnek, hanem próbálok örülni az együtt töltött időnknek, annak hogy én vagyok akinek elmeséli a napját, akivel mindent megoszt magáról, akit szeret. De akkoris nehéz, soha nem voltam ilyen helyzetben.

2019. máj. 20. 12:15
1 2 3
 1/21 lilla64 ***** válasza:
65%
Ilyen esetben ahol szerelem is van,nem lehet.Próbálj meg még beszélni vele,találjatok más megoldást,mert igy csak szenvedni fogsz.
2019. máj. 20. 12:19
 2/21 anonim ***** válasza:
10%
A féltékenység az egós elme birtoklási vágya. Teljesen abnormális és természetellenes, hogy egy felnőtt ember féltékeny legyen.
2019. máj. 20. 12:19
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Iskolapéldája annak, hogy a nyitott kapcsolatok többsége a nagy pofával hangoztatott etikusság ellenére pusztán csak a másik fél durva kihasználása. És mivel te is "belegyeztél", ezért ennek a felelőssége is a te válladra lett rádobva. Te nem nyitott kapcsolatot akarsz, hanem azért tűröd el mindezt, hogy ne hagyjon el az álompasi.

Ez amúgy nem női-lélek dolog, fordított felállásra is van példa bőven.

2019. máj. 20. 12:24
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

A pasi egy zseni. Te tényleg bevetted ezt a maszlagot, és zöld utat adtál neki, hogy félrekúrjon? Hány éves vagy? 16?

Ez nem kapcsolat egyáltalán. (Eleve a távkapcsolat nem az, de ezt most hagyjuk.) Te csaj egy csaj vagy a sok közül, akikkel dug. Nem szerelmes, nem érez irántad semmit.

2019. máj. 20. 12:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem szabad belemenni nyitott kapcsolatba, ha az egód nem képes ezt elviselni. Kevesen alkalmasak arra, hogy ilyen viszonyben éljenek sérülés nélkül, ha te nem vagy ilyen, ne erőltesd. Nincs az a szerelem, ami megérné, ez se ér annyit, hogy tönkremenj benne.
2019. máj. 20. 12:29
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

Mennyire szolgalelkű ostoba pi.csa vagy... te jó isten... bevetted ezt a szar? És annyi önbecsülés sincs benned, hogy azt mondd "nekem erre nincs szükségem"

Szánalmas...

2019. máj. 20. 12:32
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

A pasid ritka undorito egy allatfaj, es sikerült teged olyan szinten manipulalnia, hogy rendszeresen megalaz teged, es te ennek ellenere magadban keresed a hibat, es hogy hogyan tudnad elfogadni ezt az allandoa alazasat. A tietek nem nyitott kapcsolat. A nyitott kapcsolat nem a masik foldbe dongoleserol es megalazasarol szol. Es nyugodtan elhiheted, hogy az ilyen faszi ha 5 percre laknal tole, is ezt csinalna, csak akkor az lesz az indok, hogy kell a valtozatossag, es kulonben se akard birtokolni ofenseget.

Aki szeret, az nem igy viselkedik.

2019. máj. 20. 12:33
 8/21 anonim ***** válasza:
36%

A nyitott kapcsolathoz az kell, hogy valaki alkalmas legyen rá. Aki a puszta szexet többnek látja és ezért féltékenykedik, az felejtse el. Nem fog neki menni.

(Amúgy a kérdést a lehető legrosszabb helyen tetted fel. Itt van pár dogmatikusan elfogadott dolog, minden másért leharapják a fejed. A nyitott kapcsolat is ilyen: Az itteniek nem szeretik, ezért szerintük ez nem jó és nem is működhet. És egy újabb alkalom, hogy érzelmileg frusztrált nők szidhassák a férfiakat.)

2019. máj. 20. 12:39
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Igazuk van az előttem íróknak. Ez a pasi csak kihasznál. Te vagy neki a biztos pont.

Nekem volt egy több éves kapcsolatom de a pasi megcsalt. Olyan naív hülye voltam, hogy mondtam neki hogy legyünk akkor nyitott kapcsolatban. Persze pár nap után rádöbbentem, hogy mekkora idióta lábtörlő vagyok. Szakítottam. Életem legjobb döntése volt. Jobb egyedül mint egy ilyen kapcsolatban, hidd el.

2019. máj. 20. 12:54
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
8-as: a legtöbb kérdésnél lehet h igazad lenne, de itt azért ugye te is elismered, hogy ez nem egy nyitott kapcsolat?
2019. máj. 20. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!